Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А що мфо вже так довго працюють? Я рік плюс мінус з ними, гадав,що раніше їх не бклоНу,у меня в манивео около 8 лет просрочка,кому то наверное и продали тогда не знаю....
Манивео долго что пудов тогда только начали будки открываться и онлайн кредит который я нашла был этотА що мфо вже так довго працюють? Я рік плюс мінус з ними, гадав,що раніше їх не бкло
І що за ці роки вони не пішли в суд? Я просто читав, що вони мають практику а в суді.Вроді вже до всього готуюсь, але буває страшнуватоМанивео долго что пудов тогда только начали будки открываться и онлайн кредит который я нашла был этот
Тогда было только начало этих кредитов поэтому не знаю,оповещений не было ни каких,я карту потеряла тогда вот и о звонках даже не знаюІ що за ці роки вони не пішли в суд? Я просто читав, що вони мають практику а в суді.Вроді вже до всього готуюсь, але буває страшнувато
И что они Вам не звонят и никаких писем. А номер поменяли или тот же, и Вы где их нашли 8 лет назадНу,у меня в манивео около 8 лет просрочка,кому то наверное и продали тогда не знаю....
вот и я морально готовлюсь к худшему 14 шарагІ що за ці роки вони не пішли в суд? Я просто читав, що вони мають практику а в суді.Вроді вже до всього готуюсь, але буває страшнувато
Та в мене також 15 мфо.пів року не плачу, деякі я продовжував,але змоги вже не маю,думав зможу виплатити ,але цей карантин все зіпсуваввот и я морально готовлюсь к худшему 14 шараг
И у меня тоже самоеТа в мене також 15 мфо.пів року не плачу, деякі я продовжував,але змоги вже не маю,думав зможу виплатити ,але цей карантин все зіпсував
Ой, та ви не один такий тут. У вас ще нормальний джентельменський набір - 15. Читайте форум і буде все добре.Та в мене також 15 мфо.пів року не плачу, деякі я продовжував,але змоги вже не маю,думав зможу виплатити ,але цей карантин все зіпсував
Все гениальное просто!Да денег не было,с чего платить то!
Даже суд будет не так страшен , вы же не совершили никакого преступления , почитайте ребят которые судяться с конторками))вот и я морально готовлюсь к худшему 14 шараг
Та я форум читаю вже давно.Потім тільки загеструвався,але все рівно читаюдуже багато запитань, шукаю відповідіОй, та ви не один такий тут. У вас ще нормальний джентельменський набір - 15. Читайте форум і буде все добре.
А кто сделал ИП?7-8 мес не плачу им)
22 шараги) пока только 1 ип, буду сносить)
Можно сказать, легко отделалась ?