Есть ли смысл ждать от кредит ап акций и как с ними договориться?

• Автор теми Автор теми Anatolii
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 956

Anatolii

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
4
Бали
3
Anatolii не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні дзвонили з кредит UP. Щоправда поки без хамства зопропонували розрахуватись. Сказав що грошей до кінця місяця не буде точно. То Запропунували в кінці місяця внести три, і вийти на початкові проценти, а потім закрити остальне. Це притому що саме тіло три. Що робити незнаю. Цеж вийде та сама пролонгація. Якби тіло і бог з ним ще проценти, а так. Моральне будласка що робити.
Сьогодні дзвонили з кредит UP. Щоправда поки без хамства зопропонували розрахуватись. Сказав що грошей до кінця місяця не буде точно. То Запропунували в кінці місяця внести три, і вийти на початкові проценти, а потім закрити остальне. Це притому що саме тіло три. Що робити незнаю. Цеж вийде та сама пролонгація. Якби тіло і бог з ним ще проценти, а так. Моральне будласка що робити.
Вибачатись, порадьте

Вибачатись, порадьте
Мені через два місяці запропонували заплатити тільки тіло.

А по рідним дзвонили,сильно надокучали?
К
Самі Запропунували чи ви домовлялись?
Самі запропонували, але я ще не заплатила. Чекаю фінансової можливості ??
А по рідним дзвонили,сильно надокучали?
Вони, якщо я не помиляюсь, до рідних не телефонували, тільки до контактних

За них не сильно хвилюйтесь, є канторки, які набагато активніше працюють)
та да, у меня самые противные сслоун, почитала в форуме про готивочку и швыдко гроши-быстренько их закрыла, благо суммы были не большие. Пока висят быстро займ, май кредит, милоан и кф-эти скоро месяц. Сегодня пошел первый день просрочки в кредит кассе. Ещё впереди укрпозыка, динеро и манивео. Ничего держусь!

Назад
Угорі