Есть ли на форуме учителя истории? Срочно!

• Автор теми Автор теми julia85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 2K

julia85

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
26
Бали
5090
julia85 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
По истории Украины дали контрольную. Все вопросы слелали, а один никто не может сделать. Кто нибуть может помочь?

Вкладення

• IMG-7ccd2dbcc2b8a388d2bb93d095650b73-V(1).webp
    IMG-7ccd2dbcc2b8a388d2bb93d095650b73-V(1).webp
    31.4 Кб · Перегляди: 79
По истории Украины дали контрольную. Все вопросы слелали, а один никто не может сделать. Кто нибуть может помочь?
Вы в час ночи делаете контрольную???А в интернете не смотрели?

Ну и питання там. Аж стало интересно а когда украинцам было лучше?) Под россиянами или под австрийцами?.. какой то там ... подвох в вопросе. это какой класс?..

Я ище во время уроков в школе так делал:dash1:
Я сегодня химию помогала делать,не буду матюкатся!А я дуб дубом в химии,физике!После Карантина учителя должны поделиться зарплатой!

Розмежування українських земель між Російською та Австрійською імперіями протягом півтора століть зумовило засадничий поділ України на Західну і Наддніпрянську Україну. Тобто назва «Наддніпрянщина» поширилася на всі українські терени в складі Російської імперії (крім Криму та Кубані). В Австрійській імперії були Галичина, Буковина, Закарпаття — складові частини майбутньої ЗУНР. Такий принциповий поділ уживався й за часів УНР. Злука саме Наддніпрянської Великої та Західної України проголошувалася 22 січня 1919 року. У "відмінне у становищі " це можна записати.

Я сегодня химию помогала делать,не буду матюкатся!А я дуб дубом в химии,физике!После Карантина учителя должны поделиться зарплатой!
Физика ище куда не шло, мне нравилась в школе физика, так как смекаю немного, но вот химия..... знаю только H2O и мне этого достаточно

Вы в час ночи делаете контрольную???А в интернете не смотрели?
Да делаем контрольную, дочку два года спать уложили, и помагаю сыну доделать то что он не понял. В интернете смотрели, и учебник перечитывали, но на даный вопрос ответа так и не нашли.

Физика ище куда не шло, мне нравилась в школе физика, так как смекаю немного, но вот химия..... знаю только H2O и мне этого достаточно
Ви що хімія сама цікава наука.
а спирт? Также нужно
C2H5OH

Чо це після. Счас уже пора. У моєї доньки хоть поки хімії нема. Але все одно плати подгорають. Від дистанційного навчання.
Це сільно.

Химия химия, вся цистерна синяя
laughter.gif

Ну ее эту интересную науку, для меня есть другие интересные науки
Хіміки,скажу я Вам страшні люди.
Якщо щось не нахімічать,то день не проживуть?

Назад
Угорі