Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хто знає що за фінансова компанія онлайн фінанс
Я получила ответ от НБУ,написали что есть нарушения по начислению % при просрочке,монетка с тела 4500 насчитали 22000,что можете обращаться в суд.Я написала але ще немає відповіді. Чекаю
Монетка молчат,вот думаю написать им сначала может скинут.Я получила ответ от НБУ,написали что есть нарушения по начислению % при просрочке,монетка с тела 4500 насчитали 22000,что можете обращаться в суд.
Можуть через тиждень,можуть через місяць...Сьогодні отримала лист від Монетки, де вимагають сплатити їх захмарні суми. Якщо ні вліплять виконавчий напис.Як швидко вліплять?
Я пишу на всех, результат -утихают на время.Жалобы в НБУ
Монетка ліпить написи незалежно від суми боргу. Чи є якісь межі?Можуть через тиждень,можуть через місяць...
Можуть через тиждень,можуть через місяць...
Знаю багатьом при тілі 3000 вліпили написи...їхні апетити меж не мають,нажаль...Монетка ліпить написи незалежно від суми боргу. Чи є якісь межі?
Бачив жесть і гіршу : судовий позив на 1,4к ( правда років півтора назад )Знаю багатьом при тілі 3000 вліпили написи...їхні апетити меж не мають,нажаль...
Не дурно кажуть, що грошей ніколи не буває забагатовот бы на меня быстрые в суд подали у меня там тело 500грБачив жесть і гіршу : судовий позив на 1,4к ( правда років півтора назад )Не дурно кажуть, що грошей ніколи не буває забагато
вот бы на меня быстрые в суд подали у меня там тело 500гр
В мене тіло 1500 грн., а нарахували майже 9000. Тому тримаю руку на пульсі.Знаю багатьом при тілі 3000 вліпили написи...їхні апетити меж не мають,нажаль...