если забить на МФО за границей? Что может быть?

• Автор теми Автор теми Fess31
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 615

Fess31

Читач
Дописи
6
Реакції
4
Бали
278
Fess31 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет, читаю форум и легче на душе.. подскажите кто нибудь, а если забить на них за границей? Что может быть? Извините если не туда написал

Всем привет, читаю форум и легче на душе.. подскажите кто нибудь, а если забить на них за границей? Что может быть? Извините если не туда написал
Привіт.
Неоднояке запитання... закордоном вам точно нічого не буде. Принаймі на даний момент.
В Україні арешт майна, рахунків якщо такі існують... якщо буде суд і відповідне рішення про те що ви "боржник".
Читайте форум якщо цікаво, тут багато інформації.

Легше на душі це звісно добре. Але треба розуміти, що все може закінчитися блокування рахунків (як на мене це найгірший сценарій). А це відповідно відрізає вас від української банківської системи, що як на мене, погано. Якщо впевнені в собі, зможете закрити виконавчі провадження по приїзду.

Доброго вечора.

Ну дивіться, я та людина яка вже за кордоном, і МФО одна з причин(та інші борги) чому я виїхав.
Чи ви за кордоном чи в Україні ігнор повний має бути завжди. Гроші заробили, кредит закрили.

Ну в якійсь темі писав, що погрожують мені, що будуть звертатися в консульство, щоб ті шукали мої закордонні рахунки, і так стягували з мене гроші. Ну я й прямо написав йому, що я не дитятко, щоб в такі казки вірити, і закривати буду тільки за тіло. Я виїхав, майна на мені не має, арівідерчі.

Він мені каже я вас попередив, а я йому: я вас також.

Тепер йду вулицями дивлюся чи не їде десь сірий Ланос.

Мені тут стало трохи спокійніше, бо ні від кого не чую що йому наярюють за мене.

я не в Украïнi, але забив на мфо ще коли був в 😁 Насправдi, дуже дуже рiдко таке бажання щось ïм платити. Був момент, закрив одразу декiлька, але на тому i все. За тiло навiть не хочу закривати. Тому розслабтесь i будуйте нове життя. Буде можливiсть - оплатите. Мфошки будуть чекати стiльки, скiльки вам потрiбно, особливо, якщо будуть впевненi, що ви за кордоном.

Спасибо за помощь всем, скажите, вот сейчас я выхожу по просрочкам почти везде, сейчас как быть? Игнорить или разговаривать с ними?

Спасибо за помощь всем, скажите, вот сейчас я выхожу по просрочкам почти везде, сейчас как быть? Игнорить или разговаривать с ними?
А про що з ними говорити?Вони хочуть грошей.Ви можете заплатити?
Чим більше будете спілкуватись, тим більше будуть діставати і залякувати про дзвінки родині і сусідам і т.п.
Ігнор найкращий метод.
І обов'язково попередьте про небажанні дзвінки ваше оточенню.

А про що з ними говорити?Вони хочуть грошей.Ви можете заплатити?
Чим більше будете спілкуватись, тим більше будуть діставати і залякувати про дзвінки родині і сусідам і т.п.
Ігнор найкращий метод.
І обов'язково попередьте про небажанні дзвінки ваше оточенню.
Они не просто хотят денег. Что вы! Они хотят очень-очень—очень больших денег. Но после игнора хотелки падают. Где-то через пару месяцев, а где-то через пару лет)

Назад
Угорі