Если уже пошла просрочка включить полный игнор?

• Автор теми Автор теми Теми
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Теми

Форумчанин
Дописи
985
Реакції
1216
Бали
5430
Теми не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
привет уважаемые форумчане, порыскав по сайту, я поняла что раз уже нечем платить, то нужно идти в полный мороз? Правильно я поняла, подскажите мне, плиз? Тоесть на контакт с ними не идти вообще? И что дальше? Ждать пока они предложат вернуть тело кредита без пень, штрафов? Кто оплачивал это всё, закрыли ли вы эти займы? И еще такое по поводу соц. сетей , если ч там подписана например дуся какушкина ,тойсть не своим именем ,и на другой номер они могут меня все равно найти или уже фиг?

привет уважаемые форумчане, порыскав по сайту, я поняла что раз уже нечем платить, то нужно идти в полный мороз? Правильно я поняла, подскажите мне, плиз? Тоесть на контакт с ними не идти вообще? И что дальше? Ждать пока они предложат вернуть тело кредита без пень, штрафов? Кто оплачивал это всё, закрыли ли вы эти займы? И еще такое по поводу соц. сетей , если ч там подписана например дуся какушкина ,тойсть не своим именем ,и на другой номер они могут меня все равно найти или уже фиг?
Ви ж самі розумієте, якщо у вас малі прострочки, то пропозицій від них ви не дочекаєтесь.
Я ждалала пропозицій від деяких компаній- рік...)

Ви ж самі розумієте, якщо у вас малі прострочки, то пропозицій від них ви не дочекаєтесь.
Пропозиції приходять в смс чи ви з ними весь цей час спілкувались?

А які ви закрили таки по вигідних пропозиціям? Тільки тіло?

Пропозиції приходять в смс чи ви з ними весь цей час спілкувались?
Я спілкувлась, коли набридало- відключала сімку.
Я б вам порадила перші місяці ігнорувати їх повністю, бо крім принижень, погроз і т.д. нічого ви від них не почуєте.
А які ви закрили таки по вигідних пропозиціям? Тільки тіло?
Тільки тіло пропонували- Дінеро, Mycredit,КФ.
Списували- КредитКаса, Гроші Всім.
Ще були якісь, але я не взмозі все запам'ятати...

Тогда буду ждать, поменяю симку. Главное чтоб не начали родственникам наяривать, потому что я с ними в контрах и не общаюсь. Но если им начнут фигачить мне мозг выедят. У меня укрпозыка, мать её.

Тогда буду ждать, поменяю симку. Главное чтоб не начали родственникам наяривать, потому что я с ними в контрах и не общаюсь. Но если им начнут фигачить мне мозг выедят. У меня укрпозыка, мать её.
У мене вони родичів не турбували.

У мене вони родичів не турбували.
Буду надеяться мне тоже повезет. А вы как их с первого дня морозили или спустя время?? Я вот думаю сразу или все же выходить на контакт? Они даже фото не запрашивали у меня, и прописку. Тупо паспорт запросили и карту. Карты в привате уже поблочила.

У меня тоже укрпозыка. Ещё сслоун,манивео, глобал кредит. Капец!!

Добрый ранок!
Почитала по форуму інфо,дякую за корисну інформацію! У нам щ чоловіком 10 мфо, спочатку не брали трубку взагалі, потім добрались до мами, капец! Але потім звонили на роботу до мене до заступника, і таке їй творили, що капець, всякі фото пізніше викладу, погрожували що її дитина зараз знаходячись на навчанні, не доїде додому! І погрощи такого типу, заступник була в паніці, її доставали піа дня, потім вона подзвонила знайомим в поліцію, подала заяву, їй сказали, що вже не одна на їх є, але толку нема!!!!! І сказали, щоб вона передала нам, що заплатити треба, бо будуть тереризувати всіх!!! Я зараз перебуваю в декреті ! В чоловіка, як контактна особа, прізвище інше, бо на той момент ми не були одружені. А вони таке творять.А це є кеш за якісь 2000 тис, їх потім стало 7000 продали фінпроекту, і ці виродки робили жах, я до цього не знала як потрібно розмовляти з ними, повелась і заплатили, щоб не позорили всіх. А потім знайома подзвонила, що в однокласниках там ужасний колаж на нас виставлений! Я вже і забула про ті однокласники. А зараз удалилася, і батьків удалила.
То після цього стали брати трубку говорити з мфо, кпжуть, що щось скидають, але заплатити треба тіло + % ,так ось і не знаю що робити чи гроші шукати, чи в ігнор іти!
Не знаю як прикріпити фотки ((
Нещодавно розмовляла з дінеро, сказала їм, що договір без підпису, недійсний, то вони мене завіряли, що він дійсний, там електронний підпис, і що в суді я нічого не доведу, а тільки грошей на це багато піде!!!!

Останнє редагування:
Теми, если нервы крепкие-можете общаться,но как показывает практика кроме хамства и матов вы ничего не услышите.будут угрожать,и к родным скорее всего доберутся.мне через три месяца предложили закрыть за тело кредит+,талион,кешбери.бтльше пока никто,а у меня их 19

Теми, если нервы крепкие-можете общаться,но как показывает практика кроме хамства и матов вы ничего не услышите.будут угрожать,и к родным скорее всего доберутся.мне через три месяца предложили закрыть за тело кредит+,талион,кешбери.бтльше пока никто,а у меня их 19
Жесть (( у меня только одно несчастное. И я впала в жесткую панику, и достала вопросами весь форум))) меня аж подозревать стали, а я просто не дую в этой теме ничего,потому что первый раз влезла. Но теперь благодаря сайту и вам всем, я уже не паникую. Успокоилась и буду тупо морозитьсч, если начнут родных беспокоить скажу мошенники. А дальше посмотрим что будет.

Теми, читайте информацию и со временем успокоитесь.приятного в этом всем мало,но и критичного ничего нет.поначалу всем страшно,все в панике.если бы не форум,я наверное уже и без почки была бы,реально искала клиники где можно продать...

Теми, читайте информацию и со временем успокоитесь.приятного в этом всем мало,но и критичного ничего нет.поначалу всем страшно,все в панике.если бы не форум,я наверное уже и без почки была бы,реально искала клиники где можно продать...
Капец ну вы даете(((( я поэтому заранее и начала инфу искать, и благо надыбала этот сайт, а то так бы и паниковала. Вот твapu так людей доволят... Я в шоке

елена82, да в этом всем, главное не поддаваться панике, а я это умею и поэтому тут. Держитесь все наладиться!

Назад
Угорі