Добрый ранок!
Почитала по форуму інфо,дякую за корисну інформацію! У нам щ чоловіком 10 мфо, спочатку не брали трубку взагалі, потім добрались до мами, капец! Але потім звонили на роботу до мене до заступника, і таке їй творили, що капець, всякі фото пізніше викладу, погрожували що її дитина зараз знаходячись на навчанні, не доїде додому! І погрощи такого типу, заступник була в паніці, її доставали піа дня, потім вона подзвонила знайомим в поліцію, подала заяву, їй сказали, що вже не одна на їх є, але толку нема!!!!! І сказали, щоб вона передала нам, що заплатити треба, бо будуть тереризувати всіх!!! Я зараз перебуваю в декреті ! В чоловіка, як контактна особа, прізвище інше, бо на той момент ми не були одружені. А вони таке творять.А це є кеш за якісь 2000 тис, їх потім стало 7000 продали фінпроекту, і ці виродки робили жах, я до цього не знала як потрібно розмовляти з ними, повелась і заплатили, щоб не позорили всіх. А потім знайома подзвонила, що в однокласниках там ужасний колаж на нас виставлений! Я вже і забула про ті однокласники. А зараз удалилася, і батьків удалила.
То після цього стали брати трубку говорити з мфо, кпжуть, що щось скидають, але заплатити треба тіло + % ,так ось і не знаю що робити чи гроші шукати, чи в ігнор іти!
Не знаю як прикріпити фотки ((
Нещодавно розмовляла з дінеро, сказала їм, що договір без підпису, недійсний, то вони мене завіряли, що він дійсний, там електронний підпис, і що в суді я нічого не доведу, а тільки грошей на це багато піде!!!!