Если сделаю себе новую карту не пробьют ли ее шараги?

• Автор теми Автор теми Lilyloop
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Валюта перевода евро? Откроете карту для выплат в евро, деньги зайдут - снимите в кассе в евро. Никто с новой карты не снимет ни цента.

Як варіант ( щоб нікуди не ходити взагалі ) : заходите в свій Приват24 і за пару сек. створюєте інтернет-карту (віртуалка). На неї через TransferGo переказують кошти. Эдиний мінус вам потрібна якась інша карта, на яку можно буде перевести гроші, щоб їх отримати налом.Бо напряму з інтернет-картки не знімете, вона тільки для електронних операцій.
В мене є така, користуюсь вже третій місяць - ніхто нічого не намагається з неї знімати.
З старої, заблокованої - ще пробують час від часу.
А если скидывать перевод на приват. И сразу перекидывать на другую карту.. который МФО не знает.. то не будет такого что я скинул а они быстрее меня откажутся
:) Ну и круто. А если выше прочитать мои октябрьские сообшения, то нам и спорить не о чем...;)
А если скидывать перевод на приват. И сразу перекидывать на другую карту.. который МФО не знает.. то не будет такого что я скинул а они быстрее меня откажутся

Останнє редагування:
Вы сами настраиваете свой интернет-банкинг и уведомления ... Поставьте уведомления о любых транзакциях - и как только прийдёт поступление - вы вовремя сможете "слить" безнал на какую угодно карту...

Назад
Угорі