Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вообще никому не платить.Єслі продали мій займ другій компанії то куму платить, ті собі кажуть платить їм бо їм продали, ті кажуть їм платить шо нечогого непродавали покамість
I я кажу..менi платiть..Єслі продали мій займ другій компанії то куму платить, ті собі кажуть платить їм бо їм продали, ті кажуть їм платить шо нечогого непродавали покамість
Єслі продали мій займ другій компанії то куму платить, ті собі кажуть платить їм бо їм продали, ті кажуть їм платить шо нечогого непродавали покамість
Торгі начались, 50 процент багато хочуть ще треба подождать, їх так бісить коли я телефон небере,I я кажу..менi платiть..
Я про тіло, більше нічого неполучатьАндрій, вот лучше Куму и заплатите, он хоть спасибо вам скажет))))
Станьте вочеріть ненаглєйтеI я кажу..менi платiть..
Тіло віддавати теж непотрібно?Я про тіло, більше нічого неполучать
Post automatically merged:
Станьте вочеріть ненаглєйте
Скажуть аби донісАндрій, вот лучше Куму и заплатите, он хоть спасибо вам скажет))))
Нуявно несвоє,,,, буде ней зажирно,,, або їм всімТіло віддавати теж непотрібно?
Бізнес-партнер не потрібний ??? (40/60)I я кажу..менi платiть..

Я в черзi одразу за кумом)Я про тіло, більше нічого неполучать
Post automatically merged:
Станьте вочеріть ненаглєйте
Я в черзi одразу за кумом)
А швагро за Вами?Я в черзi одразу за кумом)
еще есть свекрузя!А швагро за Вами?
А это шо за зверь? И када ему платить?еще есть свекрузя!
та была тут темканедавно! свекрузя это свекруха насколько я понял!А это шо за зверь? И када ему платить?
Не тількі він всі, даже ті які незнали вже знають самі звонять доіх і условя ставлять, єслі неполучається розговор передають своїм друзям шоб вони їх напрягали шоб тількі тіло вернуть,,А швагро за Вами?