Если не звонят и не пишут?

• Автор теми Автор теми Мармеладка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 197
  • Перегляди Перегляди 12K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Дуже(((Понараховували штрафів, а тепер знижка...то більше я щедра була, коли пролонгацію одну за другою робила((( Тепер "улыбаюсь" і не плачу нічого і нікому!!!

Адольфович ...."Последний путь", почему бы сразу не Гитлер и агенство "Ад"?
А мне звонил какой то Вселодоич з гроши всем сказал приедет убе порижет материл страшно все заберёт кажу прыеждай заберай что захочеш

А мне звонил какой то Вселодоич з гроши всем сказал приедет убе порижет материл страшно все заберёт кажу прыеждай заберай что захочеш
А говорят, что 90 прошли, на словах все там же они

Что он только неговорил что гнида твapb
Вот честно не понимаю, ну ладно еще бабы истерички, это понятно, но как туда мужики то лезут, звонишь и тупо оскорбляешь женшину, и им даже не важно какого возраста человек.....такое чувство, что их на работу когда берут на детекторе истерики проверяют, у кого зашкалит, того и берут

Вот честно не понимаю, ну ладно еще бабы истерички, это понятно, но как туда мужики то лезут, звонишь и тупо оскорбляешь женшину, и им даже не важно какого возраста человек.....такое чувство, что их на работу когда берут на детекторе истерики проверяют, у кого зашкалит, того и берут

Я слухала і даже не нервувала в кожного своя робота просто мені цікаво в його є сім'я,діти

Ми звісно виноваті долгі маємо но щоб так з нами розмовлять та так із сірійними в бивцями нерозмовляють

Я слухала і даже не нервувала в кожного своя робота просто мені цікаво в його є сім'я,діти

Ми звісно виноваті долгі маємо но щоб так з нами розмовлять та так із сірійними в бивцями нерозмовляють
Та ну, работа работой, но должен же быть предел

На таку "роботу" може піти лише обіжена природою тварюка...я колись подружці розказувала, що в неі робота, яка несе радість людям!!! А тут все навпаки...після матів, погроз і т.д людина може піти на злочин, попасти в лікарню, ще гірше зробити щось собі!!!! Незнаю як можна жити знаючи, що після цих розмов може статись щось погане!!! Ще раз повторюю - просто тварюки!

На таку "роботу" може піти лише обіжена природою тварюка...я колись подружці розказувала, що в неі робота, яка несе радість людям!!! А тут все навпаки...після матів, погроз і т.д людина може піти на злочин, попасти в лікарню, ще гірше зробити щось собі!!!! Незнаю як можна жити знаючи, що після цих розмов може статись щось погане!!! Ще раз повторюю - просто тварюки!
Отдавать потом зовсім немає бажання

Я боюсь тільки одне щоб нерозсилали щось про родичів інше я переживу

Ой...Ну не спорю...це вже неприємніше((( Навіть незнаю як краще іх вберегти((( Моі позакривали соцмережі, я попередила...

Ой...Ну не спорю...це вже неприємніше((( Навіть незнаю як краще іх вберегти((( Моі позакривали соцмережі, я попередила...
Мої родичі все знать, а от родичі чоловіка знать що я маю кредити ну що вони здатні на гадочті не знають, я з ними в не найкращих відносинах

Головне щоб не виставляли фото з голими ж*пами,а так якщо напишуть що я шахрайка переживу

И что помогло отних долго ждать ответ пока он прийдёт то они свою роботу с делают
Пишите в Нацком не ждите .Звоните им без конца на гор линию за угрозы Пошлите им на офиц почту все сканы переписки и напишите что будете обращаться в полицию С некоторыми помогает

Пишите в Нацком не ждите .Звоните им без конца на гор линию за угрозы Пошлите им на офиц почту все сканы переписки и напишите что будете обращаться в полицию С некоторыми помогает
Буду завтра писати на конторку гроші всім

Здравствуйте, можно у Вас попросить о помощи в правильном написании в Нацком ? Буду благодарна , за ответ. [email protected]

А хуже нестане чим було

А хуже нестане чим було
Хуже будет, если ничего не делать. С ними надо их же оружием.
Ни шагу назад, максимум тело + процент не превишающий 50 % от тела. Либо тело, при небольшой сумме и адекватном поведении мфо. А так скорее им болт, неадекВАТАм

Хуже будет, если ничего не делать. С ними надо их же оружием.
Ни шагу назад, максимум тело + процент не превишающий 50 % от тела. Либо тело, при небольшой сумме и адекватном поведении мфо. А так скорее им болт, неадекВАТАм
Це МФО гроши всем

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі