Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А как за роботу стыдноПро які права Ви говорите? Можуть і не розіслати а полякати но краще закрити доступ видалити всі соц. мережі , вайбер і зробити себе не доступним для всіх, родичам теж максимально роз'яснити, якщо будуть іти на контакт їм же худе.
А как за роботу стыдно
Ну я теж честно заповнювала заявку і вказувала місце роботи, коли почалась ця канітель об'яснила директору, що все їм вже оплатила, трохи преукрасила, трохи поплакалаcь про те скільки я їм вже уплатила і він всім спочатку говорив що подавайте її на суд я буду вищитувати з заробітної плати, а коли поняв всю їхню суть сказав що я її звільнив по Вашому бажанню.А как за роботу стыдно
Сестра мужа роботает со с мной на одной работе отношения и без кредитов плохие а ещо если фотки розошлют то ето триндец город маленькийА как за роботу стыдно
И что помогло отних долго ждать ответ пока он прийдёт то они свою роботу с делаютПишіть на них в нацкомфінпослуг. І ще добавте що Вам ідуть постійно погрози, я так писала на Сслоін.
Сестра мужа роботает со с мной на одной работе отношения и без кредитов плохие а ещо если фотки розошлют то ето триндец город маленький
Я надеюсь что они берут напонт может поговорить з етим МФО
Мені здається якщо Ви покажите , що це Ваша слабинка то так тому і бути.думаете разговор с МФО чем то поможет? Хотя попробовать можете, но у меня обычно эти разговоры заканчиваются только нецензурной лексикой.
Відповідь ще не прийшла але перестали наярювати всім кому не лінь.И что помогло отних долго ждать ответ пока он прийдёт то они свою роботу с делают
Я тож так думаю,а часто вони роблять таки розсилки,например маме моей незвонят на работу тоже просрочка 47 днейМені здається якщо Ви покажите , що це Ваша слабинка то так тому і бути.
Мені здається якщо Ви покажите , що це Ваша слабинка то так тому і бути.
Сьогодни напишу на цю контору гроши всем
Відповідь ще не прийшла але перестали наярювати всім кому не лінь.
По моїм данним розсилку не робили на перших парах присилали на вайбер. Всі соц. сєті удалила чоловікові та мамі закрила.Я тож так думаю,а часто вони роблять таки розсилки,например маме моей незвонят на работу тоже просрочка 47 дней
Я тож удалилась их соц.сетей и Вайбер то они прислали вайбер мол ты муж то отвечай за за поступки Жени и твои родственники мол тоже пусть отвечаютПо моїм данним розсилку не робили на перших парах присилали на вайбер. Всі соц. сєті удалила чоловікові та мамі закрила.
Теж присилали на вайбер чоловіка що мене кислотою обіл'ють, що зараз зима діти не нароком впадуть з гірки і руки ноги поломають. Це все пусті погрози.Я тож удалилась их соц.сетей и Вайбер то они прислали вайбер мол ты муж то отвечай за за поступки Жени и твои родственники мол тоже пусть отвечают
Мени теж прислали по дом спалТь,кислотой обольют ифотки його сестри и мамы выставят на инт*м услугиТеж присилали на вайбер чоловіка що мене кислотою обіл'ють, що зараз зима діти не нароком впадуть з гірки і руки ноги поломають. Це все пусті погрози.
. Только вчера прислалиПочему заявление в полицию не подаете?
Мені вчора також на вайбер кинули фото з фізичними розправами,а по телефону погрожували,що будуть вибивати борги і описали якими саме способами.Дзвонили і мені і родичам ООО РУСС ДОЛГ. Только вчера прислали
Мені вчора також на вайбер кинули фото з фізичними розправами,а по телефону погрожували,що будуть вибивати борги і описали якими саме способами.Дзвонили і мені і родичам ООО РУСС ДОЛГ
мне с утра пришла смс с матами и угрозами, думаю это от нихМені вчора також на вайбер кинули фото з фізичними розправами,а по телефону погрожували,що будуть вибивати борги і описали якими саме способами.Дзвонили і мені і родичам ООО РУСС ДОЛГ
В мене вони від готівочки гадили.ооо русс долг? это еще что за кацапня??