Еліт Фінанс подали в суд

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 4K
Перевірять вхід в кабінет.
Але поки що там нічого ,крім автоматичного розподілу справ, немає. Треба чекати. В цьому випадку також можна написати заяву , щоб без мене розглядали і там зазвичай достатньо відзиву на позовну заяву?
Я просто зараз трохи на нервах )))

таки почала ця шарага подавати у суди. Я знайшла кілька справ у львівському та київському судах.

Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, не знаю що робити, варто хвилюватися чи ні..
Рік назад почали дзвонити колектори Сіті фінанс, що в мене є заборгованість в Дельта банку за обслуговування карти і треба сплатити 1300 грн. Я їх ігнорувала, блокувала і т.д. Чи були в мене там якісь депозитні карти вже не пам*ятаю.. Мабуть були, якщо мене знайшли.
Вчора подзвонили з Еліт фінанс, сказали, що арештують мої рахунки. Я, звичайно, побажала їм удачі і всі питання через суд.. Але, чи варто за 1300грн проходити весь цей шлях судових позовів, чи краще заплатити й забути? І якщо арештують рахунки, як довго відбувається процес зняття арешту? В мене карта тільки в приват банку, зарплатна, якщо заблокують, це спричинить для мене великі незручності.. Чи, можливо, є якийсь інший вихід? Підкажіть. будь ласка, що робити в моєму випадку

Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, не знаю що робити, варто хвилюватися чи ні..
Рік назад почали дзвонити колектори Сіті фінанс, що в мене є заборгованість в Дельта банку за обслуговування карти і треба сплатити 1300 грн. Я їх ігнорувала, блокувала і т.д. Чи були в мене там якісь депозитні карти вже не пам*ятаю.. Мабуть були, якщо мене знайшли.
Вчора подзвонили з Еліт фінанс, сказали, що арештують мої рахунки. Я, звичайно, побажала їм удачі і всі питання через суд.. Але, чи варто за 1300грн проходити весь цей шлях судових позовів, чи краще заплатити й забути? І якщо арештують рахунки, як довго відбувається процес зняття арешту? В мене карта тільки в приват банку, зарплатна, якщо заблокують, це спричинить для мене великі незручності.. Чи, можливо, є якийсь інший вихід? Підкажіть. будь ласка, що робити в моєму випадку
А чому б не вияснити всі подробиці?Не думаю,що там сума 1300....
Могла значно змінитись.
Але можна взнати скільки хочуть,а тоді уже вирішувати потрібен суд чи ні.Заплатити,чи чекати їхніх дій.

А чому б не вияснити всі подробиці?Не думаю,що там сума 1300....
Могла значно змінитись.
Але можна взнати скільки хочуть,а тоді уже вирішувати потрібен суд чи ні.Заплатити,чи чекати їхніх дій.
вони самі сказали, що заборгованість за обслуговування карти 1300 грн

вони самі сказали, що заборгованість за обслуговування карти 1300 грн
Ну якщо сума така,по краще оплатити і забути.Але ж і зробіть усе з розумом.
По просіть рахунок для оплати,остаточну суму,і довідку про відсутність заборгованості.

Назад
Угорі