Ел.Ен Груп залякують судами в 2026 році

• Автор теми Автор теми S_An
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 887

S_An

Форумчанин
Дописи
36
Реакції
35
Бали
158
S_An не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спільното, вітаю!
Хто мав справу з цими додіками останнім часом? Що можете сказати?
Пише одна істота в мессенджер про передачу мого договору від ТОВ «КІФ» (ловілаве) до них. Одразу ж залякування судами та інша хрінь.
На мої вимоги надати копії документів, розрахунок заборгованості і т.д- мовчить)
Сьогодні знову залякування судами)

На гарячій лінії спілкуються чемно, але на жодне питання відповісти не можуть)

Спільното, вітаю!
Хто мав справу з цими додіками останнім часом? Що можете сказати?
Пише одна істота в мессенджер про передачу мого договору від ТОВ «КІФ» (ловілаве) до них. Одразу ж залякування судами та інша хрінь.
На мої вимоги надати копії документів, розрахунок заборгованості і т.д- мовчить)
Сьогодні знову залякування судами)

На гарячій лінії спілкуються чемно, але на жодне питання відповісти не можуть)
Мабуть ескортниці підробляють:)

Які терміни? Тіло кредиту?
У мене поки все тихо. Не спілкуюся, тільки @-поштою

Ответьте мне на вопрос - на кой вы с ними общаетесь даже по электронке?
Не, если цель порофлить - пойму. Но если объяснить причины еще что то - им пофиг.
Хотите закрыть - ждите предложений. А суд... Суд не страшно.

Умеренно адекватные
Вам на почту будут писать и пытаться на телефон звонить
Адвокатське Об'єднання «КВАДРА-ПРАВО» (ЄДРПОУ: 42034990), діючи в інтересах ТОВ ФК ЕЛ.ЕН.ГРУП

Вот с ними изначально и общался, поиграли в передаста. Они брали мои предложения и шли договариваться к Ел Ен Групп. Хотя, думаю, все, как и в 2019 - «адвокатське обʼєднання» сидит в соседней гарнитуре от ел ен групп 😂

Тело на 2 платежа (у меня было 14,500 грн, укр кредит финанс, 2018 год). Справку о закрытии прислали вчера, долг в УБКИ не светился совсем

У меня с ними был суд. Хотели 32500 стянуть с учётом 7000 адвокату и судебного сбора, при теле 3500. По решению суда получили 4550 + судебный сбор и 2700 их адвокату. В суд не ходила

Назад
Угорі