ЕАПБ идут ли на уступки.

• Автор теми Автор теми Генрих
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Генрих

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
7
Бали
283
Генрих не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день.Милоан продал сегодня этой конторе.Хотел узнать идут ли они на уступки и дают ли они гарантийку?

Мені сьогодні еапб запропонували за тіло закрити банану, зе і аванс, інша справа, що, завжди, коли пропонують таке, в мене нема наявних коштів. :D

В смс. Ну в мене тіла не сильно великі, десь вкупі до 7 тисяч.
Я имею ввиду прям в смс было про тело, или просто типа для вас хорошие условия, свяжитесь по телефону?
А то мне такое пришло тоже сегодня.

Я имею ввиду прям в смс было про тело, или просто типа для вас хорошие условия, свяжитесь по телефону?
Ща перепишу смс, бо то прийшло на кнопковий телефон: Чекали на вигідніші умови закриття кредиту? Тримайте! Час настав! При оплаті всього 7717 грн залишок боргу буде списано.
Порахував зараз всі тіла по цих кредитах - 7500.

Ну режим сніжинки. А далі буде видно що вони можуть запропонувати

Ща перепишу смс, бо то прийшло на кнопковий телефон: Чекали на вигідніші умови закриття кредиту? Тримайте! Час настав! При оплаті всього 7717 грн залишок боргу буде списано.
А, ну это по одному кредиту какому-то скорее всего, а не по всем договорам.

7717 ну це по одному кредиту, а не всі 3 разом

Добрый день.Милоан продал сегодня этой конторе.Хотел узнать идут ли они на уступки и дают ли они гарантийку?
Мені у грудні пропонували 70 відсотків від тіла,швидко гроші продали єпабам.Але в мене тоді були інші витрати.Вони хотіли одну суму,а я запропонувала розбити помісячно.Відмовилися.
В мене вже 4й рік пішов у прострочках.

Дуже рідко йдуть на закриття за тіло. Особисто в мене було три кредити в них. Два закривав за два тіла,але тіла там були не великі,тому сума мене влаштовувала. По третьому прислали СМС з "вигідною пропозицією". Передзвонив їм, домовилися на оплату тіла двома частинами.

Останнє редагування:
Доброго вечора! В мене питаннячко назріло. А от були такі випадки що якщо геть не спілкуватися з ЄАПБ, то вони продавали борг далі? Чи таке геть рідко буває?

Доброго вечора! В мене питаннячко назріло. А от були такі випадки що якщо геть не спілкуватися з ЄАПБ, то вони продавали борг далі? Чи таке геть рідко буває?
Читал такое раньше, что могли перепродать дальше. Дід вроде писал у него так было.

Понятненько. Та оце думаю є сенс виходить на зв'язок і про щось домовлятися, чи чекати пропозицій краще? Бо чесно кажучи бажання з ними розмовляти немає

Понятненько. Та оце думаю є сенс виходить на зв'язок і про щось домовлятися, чи чекати пропозицій краще? Бо чесно кажучи бажання з ними розмовляти немає
Самое лучшее их предложение - 2 тела. И это я разговариваю с ними под настроение. Так что нет смысла с ними выходить на связь. Разве что только наорать на них и ещё раз напомнить об их ущербности

Назад
Угорі