ЕАПБ. Суд с военнослужащим

• Автор теми Автор теми Domasias1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 800

Domasias1

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
77
Бали
343
Domasias1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, ЕАПБ выкупил кредит
Слышал они по судам бегают, могут ли они подать в суд, и наложить выконавче провадження?
Слышал что во время ВП, и 90 дней после на военных это не распространяется и не имеют права, правда ли ?
И вообще как военные защищены от кредитов в военное положение, подскажите
Благодарю
Слышал что государство защитило на время военное положения военных от виконавчих служб

Останнє редагування модератором:
Доброго дня, ЕАПБ выкупил кредит
Слышал они по судам бегают, могут ли они подать в суд, и наложить выконавче провадження?
Слышал что во время ВП, и 90 дней после на военных это не распространяется и не имеют права, правда ли ?
И вообще как военные защищены от кредитов в военное положение, подскажите
Благодарю
Слышал что государство защитило на время военное положения военных от виконавчих служб
вам можуть за тіло закрити.

наложить выконавче провадження
Наложить еапб может кавеликив друг другу.
Исполнительное производство открывает исполнитель после суда. А суд им ещё надо выиграть, что не так уж и просто
Не слышал такого. Какой номер закона?

Исполнительное производство открывает исполнитель после суда. А суд им ещё надо выиграть, что не так уж и просто

Они купили полтора месяца назад кредит, вот думаю если и подадут в суд, через какое время могут ?

Не знаю номер наказа, говорю что слышал

Согласно Закона Украины “Об исполнительном производстве” запрещено накладывать арест на деньги, находящиеся на счетах из специальным режимом использования. К таким счетам относятся те, которые предназначены для выплаты заработной платы и получения социальной помощи.

То есть зарплатную карту военную блокировать не имею права, даже в случае проиграша суда ?

Не знаю номер наказа, говорю что слышал

Согласно Закона Украины “Об исполнительном производстве” запрещено накладывать арест на деньги, находящиеся на счетах из специальным режимом использования. К таким счетам относятся те, которые предназначены для выплаты заработной платы и получения социальной помощи.

То есть зарплатную карту военную блокировать не имею права, даже в случае проиграша суда ?
Якщо, цей рахунок визначений спеціальним, а в більшості банків зарплатні рахунки це поточні рахунки, які одразу блокують виконавцем. Уточніть в банку який тип рахунку у вас куди приходять кошти.
Повідомте еапб, що ви військовий та надайте підтверджуючі документи, я думаю пвсля цього вони в суд не підуть

Якщо, цей рахунок визначений спеціальним, а в більшості банків зарплатні рахунки це поточні рахунки, які одразу блокують виконавцем. Уточніть в банку який тип рахунку у вас куди приходять кошти.
Повідомте еапб, що ви військовий та надайте підтверджуючі документи, я думаю пвсля цього вони в суд не підуть
Доброго вечора! Не правда, на власний опит кажу Вам що я направляла їм звернення з відповідними документами ф5, т.д. і не йдуть на уступки вони ніяк і пішли в суд(

Доброго вечора! Не правда, на власний опит кажу Вам що я направляла їм звернення з відповідними документами ф5, т.д. і не йдуть на уступки вони ніяк і пішли в суд
Насправді можна вирішити питання, але треба проявити більше наполегливості і більш драматично написати звернення

Насправді можна вирішити питання, але треба проявити більше наполегливості і більш драматично написати звернення
Якої наполегливості і драматичного потрібно якщо є закон і їм трошки на нього всеодно...

Якої наполегливості і драматичного потрібно якщо є закон і їм трошки на нього всеодно...
Вони просто вдають, що не помітили листа, або скажуть, що лист був не правильно оформлений. Можете спробувати написати звернення в НБУ, можливо вплинуть. Але для початку можна просто кілька раз про себе нагадати в такій ситуації, написати кілька листів, зателефонувати. Вони зобов'язані розглянути. В них ще специфіка, якщо справа вже в юридичному відділі, то питання потрібно врегульовувати з їхнім юристом, який займається вашою справою.

В них ще специфіка, якщо справа вже в юридичному відділі, то питання потрібно врегульовувати з їхнім юристом, який займається вашою справою.
Звідки людина знає, хто займається справою? Той, хто читає загальну пошту з ящика info чи який там в них, зобов’язаний був перенаправити, на кого треба.
Поскаржитись в НБУ не зайвим буде.

Звідки людина знає, хто займається справою? Той, хто читає загальну пошту з ящика info чи який там в них, зобов’язаний був перенаправити, на кого треба.
Поскаржитись в НБУ не зайвим буде.
ЄАПБ це компанія з найбільшими прибутками в країні, це велика компанія, в якій працює велика кількість людей, може відбутись навіть звичайне розсіяння відповідальності і лист залишився проігнорованим. Також багато кредиторів розраховують на те, що клієнт проявить нетерплячість і оплатить повну суму, що стається насправді дуже часто. Кожен хоче заробити максимум. ЄАПБ на гарячій лінії інформує клієнта, якщо справа вже знаходиться в юридичному відділі. Якщо це так, можна попросити, щоб відповідальний юрист вийшов на зв'язок. Не завжди це одразу получається, якщо юрист не зв'язався протягом дня-двох, потрібно знов зателефонувати і просити, щоб юрист вийшов на зв'язок.

Стаття 251. Обов’язок суду зупинити провадження у справі

1. Суд зобов’язаний зупинити провадження у справі у разі:

1) смерті або оголошення фізичної особи померлою, яка була стороною у справі, якщо спірні правовідносини допускають правонаступництво;

2) перебування сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, у складі Збройних Сил України або інших утворених відповідно до закону військових формувань, що переведені на воєнний стан або залучені до проведення антитерористичної операції;

Не дякуйте

ЄАПБ це компанія з найбільшими прибутками в країні, це велика компанія, в якій працює велика кількість людей
ЄАПБ - це компанія з чотирьох великих літер, з яких лише на "А" нічого креативного не приходить на думку)

Слухайте, а ну питання.
Якщо суд відмовляє в позові, то чи можна потім з цією відмовою піти в убкі та там прибрати записи про кредит?

Чи так не працює? 🫣

Yuristo2020 Advokat Ukraine
Tarass
буду вдячний за пояснення

Останнє редагування:
Слухайте, а ну питання.
Якщо суд відмовляє в позові, то чи можна потім з цією відмовою піти в убкі та там прибрати записи про кредит?

Чи так не працює? 🫣

Yuristo2020 Advokat Ukraine
Tarass
буду вдячний за пояснення
Вроді так не вийде, той борг всерівно буде висіти в убкі. Щоб убкі прибрало записи про кредит, має бути якесь інше рішення суду, типу що ви не брали чи що борг виплачено/анульовано. Якось так.

Назад
Угорі