By happy
Форумчанин
- Дописи
- 45
- Реакції
- 11
- Бали
- 8
By happy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я сама думала ,що все вирішують на одному засіданніДивно)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я сама думала ,що все вирішують на одному засіданніДивно)
Так дуже рідко буваєЯ сама думала ,що все вирішують на одному засіданні
А зазвичай скільки засіданьТак дуже рідко буває
Все ж були випадки коли форумчани закривали саме ЄАПБ за тіло, про що є пости на форумі, хоча їх дуже мало.нет, только через суд
Дуже а це не віриться. Тому що а мене більше трьох років, і меньше чем на чотири тіла не йдуть. Робили вн, знесли і все по старому, змін немає.... Якщо інші через якийсь час йдуть, окрім кешиньського та кредит ап, від інших є пропозиції, але коли заплатила 4-5 тіл, тіло повертати не хочу принциповоВсе ж були випадки коли форумчани закривали саме ЄАПБ за тіло, про що є пости на форумі, хоча їх дуже мало.
Це ваше право.Дуже а це не віриться.
Але дивують іноді такп лояльність, коли в тебе її зовсім немає 3 рокиЦе ваше право.
Я пишу що читав від форумчан, яким попросту немає змісту щось видумувати.
Ви досить довго на форумі, щоб вже знати що в практично аналогічних ситуаціях у форумчан все ж дії можуть відрізнятись.Але дивують іноді такп лояльність, коли в тебе її зовсім немає 3 роки
Так, Я дуже довго на форумі, в цій ситуації ще більше в знаю навіть те, що є люди пишуть одне, по факту друге, це вжеВи досить довго на форумі, щоб вже знати що в практично аналогічних ситуаціях у форумчан все ж дії можуть відрізнятись.
Тобто одна і та сама шарага при однакових розкладах на когось в суд подає, комусь пропонує тіло а від когось взагалі відліплюється.
Так багато на форумі, п в цей ситуації ще більше. І проходили вже що пишуть одне, по факту інше. І по досвіду своєму в людей рльриз знаю, є шараги, котрі ну ніяк не йдуть на такі жести доброї волі, ось і всеВи досить довго на форумі, щоб вже знати що в практично аналогічних ситуаціях у форумчан все ж дії можуть відрізнятись.
Тобто одна і та сама шарага при однакових розкладах на когось в суд подає, комусь пропонує тіло а від когось взагалі відліплюється.
ЕАПБ только за 2 тела закрывают , это минимум . Тоже читал случаи на форуме что закрывали за тело , но честно говоря мало в это верится , даже не знаю какими аргументами они руководствовались чтобы закрыть так .Дуже а це не віриться. Тому що а мене більше трьох років, і меньше чем на чотири тіла не йдуть. Робили вн, знесли і все по старому, змін немає.... Якщо інші через якийсь час йдуть, окрім кешиньського та кредит ап, від інших є пропозиції, але коли заплатила 4-5 тіл, тіло повертати не хочу принципово
Может у кого то и два, но явно не тело. А меня четыре, но тело ни при каких раскладах не предлагали увы. Ща 2 тела тоже на готова закрыть, та оплатила штраф более 50% от тела, когда ещр поолонгировала, и два тела тоже не готова закрыватьЕАПБ только за 2 тела закрывают , это минимум . Тоже читал случаи на форуме что закрывали за тело , но честно говоря мало в это верится , даже не знаю какими аргументами они руководствовались чтобы закрыть так .
Ну якщо суто по ЄАПБ, то особисто нікого не знаю щоб на 100% запевняти про закриття.Так, Я дуже довго на форумі, в цій ситуації ще більше в знаю навіть те, що є люди пишуть одне, по факту друге, це вже
Так багато на форумі, п в цей ситуації ще більше. І проходили вже що пишуть одне, по факту інше. І по досвіду своєму в людей рльриз знаю, є шараги, котрі ну ніяк не йдуть на такі жести доброї волі, ось і все
Меньше чем за 2 тела лучше не рассчитывать , а так в целом с ними ещё можно разговаривать, там более менее адекватные операторыМожет у кого то и два, но явно не тело. А меня четыре, но тело ни при каких раскладах не предлагали увы. Ща 2 тела тоже на готова закрыть, та оплатила штраф более 50% от тела, когда ещр поолонгировала, и два тела тоже не готова закрывать
Менв полтмь по кешинськоиу теж казали про тіло, що закривали. Спілкувалася з дуже дочльною жінкою, але мерьше чем тіло та процент ні. П шу як є. І це спілкування було довге. Їх лишили ліцензії, хотілки такі ж. Як приклад, був вн по одній організації, перепродали, зотят все одно тіло та процент, і це все на своєму досвіді. А те що хтось щось пише, з урахуванням стаду прострлчое більше 3 років, вже проходили, і ситуація такая як є, без мішуриНу якщо суто по ЄАПБ, то особисто нікого не знаю щоб на 100% запевняти про закриття.
Проте на форумі по пам"яті бачив що люди писали про таке.
Саме тіло і саме в єапб.
Якщо вам цікаво - знайдіть пости і спробуйте попросити довідку про закриття, якщо ті форумчани ще є на форумі.
Как сказать, игр хамили. И два тела не собираюсь платить, ТК не поолонгпвий, а именно штрафов заплатила 60%Меньше чем за 2 тела лучше не рассчитывать , а так в целом с ними ещё можно разговаривать, там более менее адекватные операторы
Кашинский тело +%, и + налог на списаниеМенв полтмь по кешинськоиу теж казали про тіло, що закривали. Спілкувалася з дуже дочльною жінкою, але мерьше чем тіло та процент ні. П шу як є. І це спілкування було довге. Їх лишили ліцензії, хотілки такі ж. Як приклад, був вн по одній організації, перепродали, зотят все одно тіло та процент, і це все на своєму досвіді. А те що хтось щось пише, з урахуванням стаду прострлчое більше 3 років, вже проходили, і ситуація такая як є, без мішури
Как сказать, игр хамили. И два тела не собираюсь платить, ТК не поолонгпвий, а именно штрафов заплатила 60%
Смотрите самиМенв полтмь по кешинськоиу теж казали про тіло, що закривали. Спілкувалася з дуже дочльною жінкою, але мерьше чем тіло та процент ні. П шу як є. І це спілкування було довге. Їх лишили ліцензії, хотілки такі ж. Як приклад, був вн по одній організації, перепродали, зотят все одно тіло та процент, і це все на своєму досвіді. А те що хтось щось пише, з урахуванням стаду прострлчое більше 3 років, вже проходили, і ситуація такая як є, без мішури
Как сказать, игр хамили. И два тела не собираюсь платить, ТК не поолонгпвий, а именно штрафов заплатила 60%
В мене п"ятий рік... практично всі хто ще не облишив марної думки "щось з мене поімєть" пропонують тіло або тіло і відсоток до протермінування.Менв полтмь по кешинськоиу теж казали про тіло, що закривали. Спілкувалася з дуже дочльною жінкою, але мерьше чем тіло та процент ні. П шу як є. І це спілкування було довге. Їх лишили ліцензії, хотілки такі ж. Як приклад, був вн по одній організації, перепродали, зотят все одно тіло та процент, і це все на своєму досвіді. А те що хтось щось пише, з урахуванням стаду прострлчое більше 3 років, вже проходили, і ситуація такая як є, без мішури
Что значит налог на списание?Кашинский тело +%, и + налог на списание
Смотрите сами
В мене поки так, пишу як єВ мене п"ятий рік... практично всі хто ще не облишив марної думки "щось з мене поімєть" пропонують тіло або тіло і відсоток до протермінування.
Це вже з власного.
20% от суммы списания, «прощения долга»-они это так называютЧто значит налог на списание?
Бред. Условно тело 10к Вот если закрывать за пол тела 5к20% от суммы списания, «прощения долга»-они это так называют