Еапб можно закрыть за тело?

• Автор теми Автор теми Генрих
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 3K
ого, то що ж це за милість-щедрість від цих шарамиг. Можливо, пролонгацій багато сплатили Фінбару?
взагалі не платив, один раз написав на ЄАПБ ось такого листа (це єдина комунікація). Було за 2-3 місяці до закриття - у темі листа вказав номер договору, іпн на ПІБ

Добрий день!

Хочу повідомити, що я готовий сплатити заборгованість за кредитом, але виключно тіло кредиту без нарахованих штрафів, пені чи інших додаткових сум.

Прошу надати:

1. Актуальні реквізити для сплати.
  2. Гарантійний лист із чітким зазначенням, що після сплати тіла кредиту заборгованість буде вважатися повністю погашеною, а претензії з вашого боку — зняті.
Звертаю увагу, що сплату готовий здійснити сьогодні за умови отримання гарантійного листа.

Чекаю на ваші реквізити та гарантійний лист.

взагалі не платив, один раз написав на ЄАПБ ось такого листа (це єдина комунікація). Було за 2-3 місяці до закриття - у темі листа вказав номер договору, іпн на ПІБ

Добрий день!

Хочу повідомити, що я готовий сплатити заборгованість за кредитом, але виключно тіло кредиту без нарахованих штрафів, пені чи інших додаткових сум.

Прошу надати:

1. Актуальні реквізити для сплати.
  2. Гарантійний лист із чітким зазначенням, що після сплати тіла кредиту заборгованість буде вважатися повністю погашеною, а претензії з вашого боку — зняті.
Звертаю увагу, що сплату готовий здійснити сьогодні за умови отримання гарантійного листа.

Чекаю на ваші реквізити та гарантійний лист.
таке саме їм писав, але вони одне й те саме що півроку назад, що зараз. Тоді включаю повний ігнор

сто відсотків ігнор це найкраще рішення з власного досвіду)
я то сплачую, то бажання відпадає, то знову сплачую. Зараз перед весною загострення щирості, то сплачую все що можу, ловлю момент 😂 хто не встиг на мою милість - хай ще рік чекають тоді

я то сплачую, то бажання відпадає, то знову сплачую. Зараз перед весною загострення щирості, то сплачую все що можу, ловлю момент 😂 хто не встиг на мою милість - хай ще рік чекають тоді
Тому ви і бажаний клієнт, навіщо пропонувати умови, якщо у вас знову буде загострення :)

в мене в них 4 копійочні кредити по 2к-3к за тіло не більше. Понараховували 8-9-12 тис. Десь 9-10 міс просрочки. Пишу що закрию за тіло+1-2 к зверху. Категорично відмовляються. Як з ними домовитися?

Закрив за тіло. Брав у Mycredit 10.2024, 04.2025 перепродали ЄАПБ. Ігнорив повністю, не говорив, не заходив на їх сайт, тиждень тому через телеграм написав що готовий виплатити тіло, сказали що вони кредит не давали тому тіло запропонувати не можуть, але є акція 20к в (це і є тіло) закрив-забув.

У мене в них 5 кредитів. Два вдалося закрити за тіло - 2900 грн тіло та 4900 грн тіло, але думаю це тому, що маленькі тіла. Всі інші 3 кредити там де вже побільші тіла, за тіло поки не вдається домовитися - пропонують 2 тіла і на тому все.
добрий день ,підкажіть ось в мене в них тіло кредиту 2500 хочу закрити його ,а з відсотками 6425, вони підуть на тіло чи ні ? Є сенс писати їм ? Борг в них з 2020 року

добрий день ,підкажіть ось в мене в них тіло кредиту 2500 хочу закрити його ,а з відсотками 6425, вони підуть на тіло чи ні ? Є сенс писати їм ? Борг в них з 2020 року
Спитайте, чи є наразі лояльні пропозиціі
Може підуть на 4 тисячі, вже заощадите нормально

Спасибо большое! Надеюсь, успею закрыть до продажи. У меня и финбар, и вся авансовская компашка.🫣 Благо, по ним тела не большие.

А вам удачи! Пусть все решится наилучшим способом.🙏 Главное, победить зло и никогда к нему не возвращаться.

Закрив за тіло. Брав у Mycredit 10.2024, 04.2025 перепродали ЄАПБ. Ігнорив повністю, не говорив, не заходив на їх сайт, тиждень тому через телеграм написав що готовий виплатити тіло, сказали що вони кредит не давали тому тіло запропонувати не можуть, але є акція 20к в (це і є тіло) закрив-забув.

Спитайте, чи є наразі лояльні пропозиціі
Може підуть на 4 тисячі, вже заощадите нормально
То треба їм написати ,я просо давно змінила сім карту ,і навіть якщо були пропозиціі то вони мені не відомі. дякую вам за відповідь .

Назад
Угорі