Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У них миллион номеров. Как все в черний список поставить?Зачем он с ними разговаривает.мои родственники поставили в телефон черный список.за год ни разу с мфо не разговаривали.звонков уже почти нет. 9-мфо
Сколько срок, или сколько хотят?Это сколько?
Это письмом пришло или в личном кабинете???Май кредит.продал![]()
У меня тоже, кого только не находили... А толку? Блокиратор и игнор! Ну я могу стебаться, когда настроение есть!!!Так и у меня было, срок исковой давности прошел, я ничего не собиралась никому платить. Но нашли маму...
У меня блокиратор "Черный список". Есть блокировка всех неизвестных номеров, неопределенных номеров, или выбрать из журнала!!! Месяц полного игнора - пропали на 3 месяца... Взял трубку - звонят раз в 10 дней.У них миллион номеров. Как все в черний список поставить?
прям интересно стало что было 2-ого января. Есть где почитать, послушать?)У меня тоже, кого только не находили... А толку? Блокиратор и игнор! Ну я могу стебаться, когда настроение есть!!!
Вот 2-го января было..
У меня блокиратор "Черный список". Есть блокировка всех неизвестных номеров, неопределенных номеров, или выбрать из журнала!!! Месяц полного игнора - пропали на 3 месяца... Взял трубку - звонят раз в 10 дней.
Не страдать брату слабоумием и порывом чувств, а остальное приложится само собой.Май кредит передав ЕАПБ. Я їх заблокувала. Вони дістають мого брата. Він на мене злий... Вони в нього випитують номера родичів, адресу... Як їх заткнути???
Да вот не помню уже или я его контактным давала.а брат был конктактным? они вроде сами никого не ищут звонят только должнику и контактным
Признайтесь. Я вчера вже всю суму сказала,нарешті наважилася. Він раніше питав,чи точно тільки Манівео залишилося. Я збрехала,що так,бо він від тієї суми був у шоці. А це вчора його повторно шокувала. Він мені : чому знову збрехала.Образився. Мені легше стало, ато ходила і мусалася,що вони ж подзвонять,а він не в курсі. Сьогодні попросила вибачення, усе добре. Мама знала про суму. Дякую їй,що намагалася для мене гроші позичити,але це зараз проблема. Ніколи в житті ні копійки кредиту. Без хліба сидітимемо- не візьму більше.Хочби з цими розгребтися.Да. MyCredit передал право требовать долг. Зайшла в личний кабинет, про кредит вообще ничего
За другое да. За єто нет. К юристу ходила, в полиции була. В Нацком написала на Майкредит и ЕАПБ в одной жалобе.
Я тепер теж так само думаю. Але вилізти не знаю як. Як би тільки тіла. Повернути. Вони в мене невеликі. Але ж ці проценти!!!Признайтесь. Я вчера вже всю суму сказала,нарешті наважилася. Він раніше питав,чи точно тільки Манівео залишилося. Я збрехала,що так,бо він від тієї суми був у шоці. А це вчора його повторно шокувала. Він мені : чому знову збрехала.Образився. Мені легше стало, ато ходила і мусалася,що вони ж подзвонять,а він не в курсі. Сьогодні попросила вибачення, усе добре. Мама знала про суму. Дякую їй,що намагалася для мене гроші позичити,але це зараз проблема. Ніколи в житті ні копійки кредиту. Без хліба сидітимемо- не візьму більше.Хочби з цими розгребтися.
Отож, тіла не великі. Мій чоловік не розуміє,де взялися такі суми. Як це взяти 2500,а треба віддати десять. У мене на сьогодні борг 70000,а якщо тіло,то це тисяч 30. А скільки ще пролонгацій було-це жах. Де мій розум був?Я тепер теж так само думаю. Але вилізти не знаю як. Як би тільки тіла. Повернути. Вони в мене невеликі. Але ж ці проценти!!!
Скажіть,наче хтось за руку взяв і заставив брати і брати. Я брата сварила,що він свою зарплату не береже,десь діває. А сама,що вчудила. Мама каже,що від мене точно такого не очікувала.Райдуга, Про це всі думають. Моя сестра так і казала, як ти така практична могла так попастись.
И самое главное-не привязывать симку к банковской карте. Лучше вторую взять для этого. Пару недель назад привязала карту к новой симке,начали звонить. Я трубку не беру но думаю что каллы. Этот номер не давала вообще никому,только банку. И не похоже что номер какого-то должника иначе бы звонили сразу а не через время. Видимо приват слил инфу и теперь они на этот номер наяривают.Ніяк, тільки ігнорувати. Поміняти сімку, собі і брату. Установити блокіровку спаму. І посилати їх піший еротичнтй тур.