Е-Гроші це капец

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
наша компания действует исключительно в правовом поле. Судебные решения находятся в открытом доступе в реестре судебных решений Украины. Процентная ставка прописана в договоре составленном юристами компании в соответствии с законами Украины. Вы очень заблуждаетесь относительно "любого суда".
Сегодня мы хотим урегулировать вопрос лояльно. Вам 14.12 до 18.12 были активированы Финансовые каникулы. Максимальный срок действия данной услуги 7 дней, т.е мы сможем продлить её до 21.12. До этого времени, у Вас есть возможность внести 8000 грн. для проведения реструктуризации задолженности.
Вот так ответили, списаний не предлагают

наша компания действует исключительно в правовом поле. Судебные решения находятся в открытом доступе в реестре судебных решений Украины. Процентная ставка прописана в договоре составленном юристами компании в соответствии с законами Украины. Вы очень заблуждаетесь относительно "любого суда".
Сегодня мы хотим урегулировать вопрос лояльно. Вам 14.12 до 18.12 были активированы Финансовые каникулы. Максимальный срок действия данной услуги 7 дней, т.е мы сможем продлить её до 21.12. До этого времени, у Вас есть возможность внести 8000 грн. для проведения реструктуризации задолженности.
А какое тело ?

Могут ли они заблокировать?
Vnesit' oplatu s'ogodni! Inakshe Vas chekaye blokuvannya rahunkiv, obmezhennya viyizdu za kordon i vidmova v kredituvanni na teritoriyi Ukrayini.
Напишіть їм дякую, хай заблокують свою дупу бо смердить, в тундрі кордону нема, а кредитуватись ви і не збирались досить того, що є. Ну це я шуткую. Просто не звертайте уваги.
Ошибаться по поводу суда можно только не явившись на него или неоспорить в дальнейшем. Стоите на своем тело или суд. Или сдадутся или в суд. И помните закон на нашей стороне. Проиграть бой не значит проиграть войну

Останнє редагування:
В мене теж з ними проблеми але тільки тіло буду платить,скажіть а родині вони звонили вашій бо мені на вайбер скидали дані моїх рідних такий собі Руслан,каже що буде з них спрос ,чи то тільки лякалка
Дзвонили мамі і бабушці , але бабушці більше наярювали . Все лякалки . Забила болт інколи дзвонять , але не думаю про це і жити легше стало . Пішли вони далеко і на довго тварі

Дзвонили мамі і бабушці , але бабушці більше наярювали . Все лякалки . Забила болт інколи дзвонять , але не думаю про це і жити легше стало . Пішли вони далеко і на довго тварі
Я завтра тіло проплачую 5100 +900і пішли вони нах...вже допекли звонили до всіх моїх погрози жесть але прошу вишли договір а його то нема ,каже в лічці а там фіг,він невідкривається.звоне Руслан тупе шо жoпa втюхує бред такий нереальний
Я завтра тіло проплачую 5100 +900і пішли вони нах...вже допекли звонили до всіх моїх погрози жесть але прошу вишли договір а його то нема ,каже в лічці а там фіг,він невідкривається.звоне Руслан тупе шо ж*па втюхує бред такий нереальний
А ви багато кинули на пролонгації?

Назад
Угорі