Е-Гроші це капец

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто в курсі це справді вони отаке роблять,це вже просто капец

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    45.9 Кб · Перегляди: 214
Хто в курсі це справді вони отаке роблять,це вже просто капец
Правда мені майже до 40000 тис. нарахували .А зариз приходять смс з 15000 тис. Тіпа списали чи що . Що хочуть те і роблять не вийшло з мене 40 000 тис. то пробують менше ( але всеодно не з моєю зарплатою в 3000 тис. їм платити).Тіло б і відсоток нашкребла щоб виплатити і відстали но не такі колосальні суми .

Правда мені майже до 40000 тис. нарахували .А зариз приходять смс з 15000 тис. Тіпа списали чи що . Що хочуть те і роблять не вийшло з мене 40 000 тис. то пробують менше ( але всеодно не з моєю зарплатою в 3000 тис. їм платити).Тіло б і відсоток нашкребла щоб виплатити і відстали но не такі колосальні суми .
To ja pro ce same ce vce perevalut bilshe niz 50% vid tila

как долго кошмарят е грошы??
Нет точного ответа на Ваш вопрос. В моем случае, месяца 2-3, меня и отца задрачивали, потом Премиум Активу своему продали, те один раз в вайбере написали и пропали.

Нет точного ответа на Ваш вопрос. В моем случае, месяца 2-3, меня и отца задрачивали, потом Премиум Активу своему продали, те один раз в вайбере написали и пропали.
еще как то по божески)))

та я вообще не в украине)))родственников кошмарят((
Такая же хрень я уехала в Польщу и тут началось угрозы соседке хотела с соседкой поговорить по Вайберу ее родные пишут что номер не дадим ей лишний стрес ни к чему мама плачет ей тоже угрожали жёстко она в панике так что вот так вот работает е гроши

Могут ли они заблокировать?
Vnesit' oplatu s'ogodni! Inakshe Vas chekaye blokuvannya rahunkiv, obmezhennya viyizdu za kordon i vidmova v kredituvanni na teritoriyi Ukrayini.

В мене теж з ними проблеми але тільки тіло буду платить,скажіть а родині вони звонили вашій бо мені на вайбер скидали дані моїх рідних такий собі Руслан,каже що буде з них спрос ,чи то тільки лякалка

Назад
Угорі