Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да, правдаХто в курсі це справді вони отаке роблять,це вже просто капец
To ce na golovy vse zovsim ne nalazutДа, правда
А ещё один и сидят на форуме и мониторят,что тут пишутTo ce na golovy vse zovsim ne nalazut
SkotuА ещё один и сидят на форуме и мониторят,что тут пишут
Правда мені майже до 40000 тис. нарахували .А зариз приходять смс з 15000 тис. Тіпа списали чи що . Що хочуть те і роблять не вийшло з мене 40 000 тис. то пробують менше ( але всеодно не з моєю зарплатою в 3000 тис. їм платити).Тіло б і відсоток нашкребла щоб виплатити і відстали но не такі колосальні суми .Хто в курсі це справді вони отаке роблять,це вже просто капец
To ja pro ce same ce vce perevalut bilshe niz 50% vid tilaПравда мені майже до 40000 тис. нарахували .А зариз приходять смс з 15000 тис. Тіпа списали чи що . Що хочуть те і роблять не вийшло з мене 40 000 тис. то пробують менше ( але всеодно не з моєю зарплатою в 3000 тис. їм платити).Тіло б і відсоток нашкребла щоб виплатити і відстали но не такі колосальні суми .
ось так їх. Є гроші - і нема грошей! Зникніть потвори ненажерливі!Ce tochnoось так їх. Є гроші - і нема грошей! Зникніть потвори ненажерливі!
Нет точного ответа на Ваш вопрос. В моем случае, месяца 2-3, меня и отца задрачивали, потом Премиум Активу своему продали, те один раз в вайбере написали и пропали.как долго кошмарят е грошы??
еще как то по божески)))Нет точного ответа на Ваш вопрос. В моем случае, месяца 2-3, меня и отца задрачивали, потом Премиум Активу своему продали, те один раз в вайбере написали и пропали.
У всех по разному, в зависимости как себя поведете, желательно или вообще не общаться, или сходу слать на#уй.еще как то по божески)))
та я вообще не в украине)))родственников кошмарят((У всех по разному, в зависимости как себя поведете, желательно или вообще не общаться, или сходу слать на#уй.
Такая же хрень я уехала в Польщу и тут началось угрозы соседке хотела с соседкой поговорить по Вайберу ее родные пишут что номер не дадим ей лишний стрес ни к чему мама плачет ей тоже угрожали жёстко она в панике так что вот так вот работает е грошита я вообще не в украине)))родственников кошмарят((
Ні! Не можуть !Могут ли они заблокировать?
Vnesit' oplatu s'ogodni! Inakshe Vas chekaye blokuvannya rahunkiv, obmezhennya viyizdu za kordon i vidmova v kredituvanni na teritoriyi Ukrayini.
В мене теж з ними проблеми але тільки тіло буду платить,скажіть а родині вони звонили вашій бо мені на вайбер скидали дані моїх рідних такий собі Руслан,каже що буде з них спрос ,чи то тільки лякалкаПравда мені майже до 40000 тис. нарахували .А зариз приходять смс з 15000 тис. Тіпа списали чи що . Що хочуть те і роблять не вийшло з мене 40 000 тис. то пробують менше ( але всеодно не з моєю зарплатою в 3000 тис. їм платити).Тіло б і відсоток нашкребла щоб виплатити і відстали но не такі колосальні суми .
Дякую)Ні! Не можуть !
Читайте по-малу форум) тут мільйон запитань і три мільйони відповідей)))))Дякую)