Е-гроші це капець

• Автор теми Автор теми Олександр_21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K
а що саме можна казати?
Я сказала, що хочу пожалітися на таку компанію, що вони дістають дзвінками мене, родичів, знайомих і незнайомих людей. Сказала, що дзвінки з погрозами життю і здоров'ю. В випадку з кредит плюс ще сказала, що були на вайбер фотоколажі. Одним словом, казати треба все, що наболіло і просити посприяти вирішенні цієї проблеми.

У меня тоже все так и было звонили всем кого нашли соседке маме и односельчанке угрожали жёстко наяривал какой то Ахмет д*бил но слава богу я их закрыла на списание не пошли все что списали ето 3 тис.брала 5000 а заплатить пришлось 18000 потому что жизни не было от них мама очень перенервничала а хотя до етого долго молчали мес.2 где то а потом как началось маты угрозы
Да уж развели вас так развели)) выходит вы и мой заём покрыли своими процентами ))

Да уж развели вас так развели)) выходит вы и мой заём покрыли своими процентами ))
Да я ж говорю миллионеры собрались тут там 200 к заплатили там долги бывшего перекрыли тут 18!это не от зависти а от того что блин люди и трусы продадут последние лиж бы ни кто в трубку не сказал ай я яй какой ты не платишь!

Подзвонили сусідам сказали,що я хочу взяти кредит на їх ім'я і назвали мої і їх дані.Подзвонив до мене і сказав,якщо сьогодні оплати не буде оставить сьогодні подарок,що завтра всі телефонуватимуть до мене....Я у відчаї,що робити?
Обязательно регистрируйся на сайте урядовой линии и пиши звернення, они сами отправят а нацкомфин и в зависимости от ситуации в полицию. Эти твapu притихают насовсем после нацкома по крайней мере у меня так было

Ура, зашел посмотреть, что там у меня. Займа нет, добренькие калы оплатили
А після цього вже будете винні колекторам?
У меня тоже все так и было звонили всем кого нашли соседке маме и односельчанке угрожали жёстко наяривал какой то Ахмет д*бил но слава богу я их закрыла на списание не пошли все что списали ето 3 тис.брала 5000 а заплатить пришлось 18000 потому что жизни не было от них мама очень перенервничала а хотя до етого долго молчали мес.2 где то а потом как началось маты угрозы
А вони так і роблять поки не назбирається добра сума.
Теж маю проблеми з Є гроші.

А після цього вже будете винні колекторам?
Ви, у першу чергу, для себе вирішіть чи винні комусь щось, порахуйте скільки і за що Ви платили, як вони себе з Вами поводили, чи справді є колектори, якщо є, то на якій підставі вони Вас турбують.

Дивно мені за два місяця прийшов один лист від них ну і звичайно блудного папіньку знайшли але той за всьо життя мені нічим не допомагав то я придставляю що він їм казав,а так вроді тихо ну ще дзвонять але я не спілкуюсь,а ще кредит каса прислала в сільську раду листа лист передали мені через поштарку правда без конверта

Подзвонили сусідам сказали,що я хочу взяти кредит на їх ім'я і назвали мої і їх дані.Подзвонив до мене і сказав,якщо сьогодні оплати не буде оставить сьогодні подарок,що завтра всі телефонуватимуть до мене....Я у відчаї,що робити?
У відчаї?:Записуйте телефонні розмови.всі)
Дивно мені за два місяця прийшов один лист від них ну і звичайно блудного папіньку знайшли але той за всьо життя мені нічим не допомагав то я придставляю що він їм казав,а так вроді тихо ну ще дзвонять але я не спілкуюсь,а ще кредит каса прислала в сільську раду листа лист передали мені через поштарку правда без конверта
Наступного разу лист такий не беріть)

Cмешно сказать, но я оказалась еще и контактной особой. Оказывается девочка, с которой я не общаюсь лет 5 указала меня в контактных, капец просто!!! можно оборжаться, какой то недочеловек позвонил, начал пищать мне в трубку, чтобы я нашла ту девочку, что у них деньги брала, что у нее большая просрочка и она прячется, и тут меня понесло....:ahaha::ahaha::ahaha:все, что накипело на душе за свои просрочки, вылила на этого убогого. Так он ******* такая не обиделся даже, еще раз перезвонил,сказал, что еще не закончил диалог...жесть, что там за ***** сидят:facepalm:

Ви, у першу чергу, для себе вирішіть чи винні комусь щось, порахуйте скільки і за що Ви платили, як вони себе з Вами поводили, чи справді є колектори, якщо є, то на якій підставі вони Вас турбують.
А підстави повинні бути у письмовій формі

Фугас мне в глаз!!!

Да я ж говорю миллионеры собрались тут там 200 к заплатили там долги бывшего перекрыли тут 18!это не от зависти а от того что блин люди и трусы продадут последние лиж бы ни кто в трубку не сказал ай я яй какой ты не платишь!
Дело в том что не хочется проблем с соседями из за всяких мало образованых

Назад
Угорі