Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добре вам. ВітаюПрикриють їх!А як же!!Мені присилають купу смс зі знижками аж до 99 відсотків! Добре що я їх вчасно закрив.
Та вряд ли это когда либо случится, там же хозяйка? бывшая начальница управления информационных технологий городского совета Днепра, серьезная 29 летняя дама. Она постарается хорошенько там где нужно и кому нужно ? и ничего не закроютШкода. Я надіявся що їх прикрили хоч на деякий період...
Вони ще активізуються....y6людkuО, активізувався бот в тєлєзі.
![]()
З почином))) тепер пропоную зручно вмоститись і споглядати як фантастично ростимуть відсотки))))О, активізувався бот в тєлєзі.
![]()
Это ещё не активизировались, вот через пару дней активизируются максимально. Первая шарага у меня, которая вышла в просрочку, через 2 дня набрали родителям уже, сразу пошла закрыла их и как я понимаю слава богу ?О, активізувався бот в тєлєзі.
![]()
У мене немає зараз чим їх закрити. Потрібна сума буде не раніше 22-го числа, а можливо навіть і пізніше. Тому вже наперед накатав на них кілька скарг та зверненнь. Знаю що не допоможе, але як мінімум себе самого заспокою.Это ещё не активизировались, вот через пару дней активизируются максимально. Первая шарага у меня, которая вышла в просрочку, через 2 дня набрали родителям уже, сразу пошла закрыла их и как я понимаю слава богу ?