Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ці родичів не турбують ну у мене особисто так було , а от якщо калам своїм продадуть то там ср*ка ) дзвонять всім кого знайдуть !На який день телефонують оточеним?
Вже два з половиною місяці , продали договір 16 листопада )Яка просрочка?
Яка просрочка?
Зараз подивлюся що в мене. А вам вони часто звонят чи звонили? І чи є позика в швидко грошіВже два з половиною місяці , продали договір 16 листопада )
Хочу зауважити що в них в договорі (особисто в мене так ) зазначено що кредит на 30 днів ! Не 90 не 120 і навіть не 360 а 30 ! Тож після 30 днів нарахування любих відсотків заборонено ! Після просрочки можете сміливо заперечувати їх вимоги ! Особисто я так і роблю то постійно питають скільки в мене грошей на данний момент і чи готовий я домовитись )
Є позика в швидко гроші , зараз нарахували з 12 тис 20тис та пропонують домовитись за 15 ! А егроші майже не телефонують , ну хіба що регулярно смс шлют !Зараз подивлюся що в мене. А вам вони часто звонят чи звонили? І чи є позика в швидко гроші
А в перші дні часто телефонували ? Егроші, швидко гроші ?Є позика в швидко гроші , зараз нарахували з 12 тис 20тис та пропонують домовитись за 15 ! А егроші майже не телефонують , ну хіба що регулярно смс шлют !
Швидко гроші в мене були тихенькі , і в телефонній розмові дуже культурні . Егроші рідкісні падли , хоча навіть не вони а їхні коллектори ! Обзвон був мені особисто в перший же день і десь неділі дві , потім затихли і накінець продали калам ! А ті вже в свою чергу задовбують і пропонують НЕ ДУЖЕ лояльні умови)А в перші дні часто телефонували ? Егроші, швидко гроші ?
Швидко гроші в мене були тихенькі , і в телефонній розмові дуже культурні . Егроші рідкісні падли , хоча навіть не вони а їхні коллектори ! Обзвон був мені особисто в перший же день і десь неділі дві , потім затихли і накінець продали калам ! А ті вже в свою чергу задовбують і пропонують НЕ ДУЖЕ лояльні умови)
Не факт,говори з ними,не говори, телефон всеодно обривати будуть. В моєму випадку телефонували всім після місяця прострочки. Потім продали Преміум актив,і вже з ними я домовився на більш-менш адекватних умовах.Якщо з ними говорити,то раз на день і більше не телефонують?
Загалом телефонують без перерв майже якщо не говорити , а от по собі помітив що якщо поспілкуватись навіть просто сказати грошей нема вибачайте друзі то до кінця дня спокійно ну хіба що бот телефонує )Якщо з ними говорити,то раз на день і більше не телефонують?
Але це стосується тільки того дня коли відбулося спілкування , наступного ж дня обзвон по новійЗагалом телефонують без перерв майже якщо не говорити , а от по собі помітив що якщо поспілкуватись навіть просто сказати грошей нема вибачайте друзі то до кінця дня спокійно ну хіба що бот телефонує )
Вибачаюсь ,вперше тут1234, будь ласка вказуйте вірно розділ для розміщення теми.Е гроші мають якесь відношення до економіки та фінансів?![]()
4 день просрочки в егроші і швидко гроші,щось жудко ,хочется встигнути закрити щоб не телефонували ріднимЗагалом телефонують без перерв майже якщо не говорити , а от по собі помітив що якщо поспілкуватись навіть просто сказати грошей нема вибачайте друзі то до кінця дня спокійно ну хіба що бот телефонує )
Але це стосується тільки того дня коли відбулося спілкування , наступного ж дня обзвон по новій![]()
Як би це не звучало але ви самі в це влізли , і боятись за рідних немає сенсу . Вони нічого не можуть вам зробити а вашим рідних тим паче !Вибачаюсь ,вперше тут
4 день просрочки в егроші і швидко гроші,щось жудко ,хочется встигнути закрити щоб не телефонували рідним
Прийміть ситуацію , візьміть волю в кулак і збирайте гроші ! Бо якщо будете сплачувати їхні бажання то попадете в рабство ! А звінки буду ь в любому випадку , якщо не по позикам то рекламувати свій кал будуть 100%Як би це не звучало але ви самі в це влізли , і боятись за рідних немає сенсу . Вони нічого не можуть вам зробити а вашим рідних тим паче !