Е-ГРОШІ, хочу поділитись досвідом про своє спілкування у вказаному МФО

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 4K

Карамбулька

✩ Premium ✩
Дописи
1175
Реакції
918
Бали
5360
Карамбулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) Я новачок на форумі, але об'єднало нас одне і теж((( Хочу поділитись досвідом про своє спілкування у вказаному МФО. Брала кредит... продовжувала термін неодноразово. Однак в результаті все ж таки сплатити повністю можливості не було. Пішли просрочки. Певний час (довгий час) не дзвонили зовсім. Приходили вранці смс, близько 7 годин ранку про те що нараховані штрафні відстоки, сума боргу складає стільки то, сплатіть борг. Потім дзвонили до мене.... дзвонили до мами. Домовилась про реструктуризацію. Сплатила 5 000 грн одразу, іншу суму розбили на кілька платежів. тепер просто нагадують про необхідність сплати вчасно по реструктуризації. Пишуть в осносному у вайбері. Поки що стараюсь сплачувати вчасно. Але... на жаль в мене це не одна МФО, якій я винна кошти. З іншими повна ж*** Деякі продали колекторам, то тепер не знаю як жит, спати і т.д.
Ви з Є гроші?

Всім привіт) Я новачок на форумі, але об'єднало нас одне і теж((( Хочу поділитись досвідом про своє спілкування у вказаному МФО. Брала кредит... продовжувала термін неодноразово. Однак в результаті все ж таки сплатити повністю можливості не було. Пішли просрочки. Певний час (довгий час) не дзвонили зовсім. Приходили вранці смс, близько 7 годин ранку про те що нараховані штрафні відстоки, сума боргу складає стільки то, сплатіть борг. Потім дзвонили до мене.... дзвонили до мами. Домовилась про реструктуризацію. Сплатила 5 000 грн одразу, іншу суму розбили на кілька платежів. тепер просто нагадують про необхідність сплати вчасно по реструктуризації. Пишуть в осносному у вайбері. Поки що стараюсь сплачувати вчасно. Але... на жаль в мене це не одна МФО, якій я винна кошти. З іншими повна ж*** Деякі продали колекторам, то тепер не знаю як жит, спати і т.д.
Якщо Ви неодноразово його лонгували навіщо ще погодились на реструктаризацию? Не розумію написали тему досвід з є гроши Я в тему думаю поради почитаю а туй повний бред

Мені тільки дзвонять,пропонували що якщо оплачу всю суму то спишуть 400 відсотків,а через два дні запропонували заморозити на пару днів проценти,але якщо не оплатити то перерахують все з процентами.Брала 4400,зараз 12200

Мені тільки дзвонять,пропонували що якщо оплачу всю суму то спишуть 400 відсотків,а через два дні запропонували заморозити на пару днів проценти,але якщо не оплатити то перерахують все з процентами.Брала 4400,зараз 12200
Они сменные, а ещё закрой долг и следующий на 300 грн дешевле

Они сменные, а ещё закрой долг и следующий на 300 грн дешевле
Таке теж було,фантазії у них маловато.То говорять що реструктиризацію можна зробити на 18 день просрочки, то вже взагалі не можна

Як вага справа вирішилася, на чому зійшлися? Поки що мені теж таке пропонують.

Як вага справа вирішилася, на чому зійшлися? Поки що мені теж таке пропонують.
Та ні на чому не зійшлися,я на них забила. Спочатку слали смс з сумою боргу,зараз продали преміум актив.Більше не беру ні від кого трубки

Та ні на чому не зійшлися,я на них забила. Спочатку слали смс з сумою боргу,зараз продали преміум актив.Більше не беру ні від кого трубки
А рідних дуже діставали? В нацфін не писали?

А рідних дуже діставали? В нацфін не писали?
Мамі смски пишуть про суд,і щоб вона вийшла з ними на зв'язок, за 4 місяці нарахували 47тис.Не писала,вони з мене за пів року і так не погано витягнули.Якщо їм мало,нехай валять в суд

У них брала 4500,раз делала пролонгацию. Потом ребёнок заболел серьёзно нужно было искать деньги на операцию (60000).Продлевать дальше было нечем, за 1.5 месяца 19000.Звонками донимали просто, телефон не умолкал. В итоге предложили реструктуризацию но на всю сумму. Возможности решить эту проблему у меня не было. Сказали мной будет заниматься Магомет. Кто такой непонятно..

У них брала 4500,раз делала пролонгацию. Потом ребёнок заболел серьёзно нужно было искать деньги на операцию (60000).Продлевать дальше было нечем, за 1.5 месяца 19000.Звонками донимали просто, телефон не умолкал. В итоге предложили реструктуризацию но на всю сумму. Возможности решить эту проблему у меня не было. Сказали мной будет заниматься Магомет. Кто такой непонятно..
Магомет....))) Со мной общался ....такая лапочка....на кофе собирался прийти.. типа не нашей национальности..... ))))

Через месяц предлагают на пару платежей разбить.
Согласятся на 2 месяца, пойду на встречу, а пока нифига...
В суд подают точно.

Останнє редагування:
У меня в Е-гроши почти месяц просрочка. На звонки не отвечаю, стоит блокировка, было несколько сообщений в Вайбер (очень вежливо и культурно общались, пока я их не заблокировала), были смс сообщения, что начислена пеня... А сегодня прям аншлаг: уже больше 10 звонков и смс такого содержания: Zakrijte svij borg do 27.09.19 zi spisannyam 30% peni, ta otrimaj NOVIJ zajm na 1500 grn bil'she ta promokodom, zi znizhkoyu 400 grn na vidsotki! 0800300330
Прям Джек пот!!!

А мне вчера пытались дозвониться. Не смогли. Тело 9 насчитали 70 тис.Прислали смс що заплати 18 и мы в расчете. Если нет 1.10 продадут.

Назад
Угорі