Дзвонили з поліції Бондаренко Сергій

?????ооо Бондаренко Сергій знайома знайома ситуація??
Місяць десь тому назад телефонував чоловікові нєкій слідчий Бондаренко сказав шо чекає його по такому то адресу на 3 годину 6 етаж.(ми в Києві знаходимось) чоловік вже хотів їхати в паніці,коли я почала шукати по тому адресу віділення тої поліції і вуаля а там тільки 3 етажа???зателефонувала туди а там такого немає.Ось і вся маліна.Тому нехай родичі заспокоються ніякого такого слідчого Бондаренка немає в помині,ви повірте ми пробивали його по всім інстанціям.В Росії да є такій слідчий,а в нас немає

Про форум вони знають, я розповідав все. Брав копії документи. Но просто наші батьки виросли в період СРСР. І коли вони чують Поліція, або посадять чи заберуть хату то вже все. Тому тяжко переконати таких людей.

Я вже думав тоже передзвонити туди.
Така ж ситуація з сім‘єю була,бо раз до них прийшов лист що в суд подають,такий скандал був,жах,а потім я показала пачку листів від інших 9 мфо які так само мене вже судять ,то заспокоїлись)

Треба змінити фамілію,відростити вуса і побрити голову,щоб він Вас не знайшов ???.
А,взагалі хай батьки передзвонять у відділ поліції і запитають,якщо там такий працює...

Nicholas23, скажите, что сходили к ментам, либо идите вместе.

Сьогодні подзвонив "слідчий" з м. Львова моєї мами. Розказав про те що мене чекають у відділенні з певними документами. Потім передзвонили з бистрозайму, повідомили про те що їм подзвонив слідчий і вони можуть з 18к скинути до 10к, тіло 6к.Просрочка більше 60 днів. Я знаю що то розвод їхній. Но ніяк не можу переконати батьків що то є не мусар. Підскажіть як можу переконати їх(доказати), і що робити в такій ситуації.
У меня сестре звонили, сказали мне нужно прийти, и дать показания
?????ооо Бондаренко Сергій знайома знайома ситуація??
Місяць десь тому назад телефонував чоловікові нєкій слідчий Бондаренко сказав шо чекає його по такому то адресу на 3 годину 6 етаж.(ми в Києві знаходимось) чоловік вже хотів їхати в паніці,коли я почала шукати по тому адресу віділення тої поліції і вуаля а там тільки 3 етажа???зателефонувала туди а там такого немає.Ось і вся маліна.Тому нехай родичі заспокоються ніякого такого слідчого Бондаренка немає в помині,ви повірте ми пробивали його по всім інстанціям.В Росії да є такій слідчий,а в нас немає
А за все это время звонили?

Назад
Угорі