Dark_magic
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2912
- Реакції
- 3010
- Бали
- 5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якраз і не називаєМоже до вас як до контактної особи дзвонять? Робот ваші дані називає?
То може бути, що до вас як до контактної особи по чиємусь займу дзвонятьЯкраз і не називає
У мене колись було схоже, до просрочки з Файна готівочка.Звонив робот і говорив ,що мене майже продають(тоді я була чемною годувальницею і справно все гасила),я подзвонила на гарячу лінію ,відповіли,що вибачаються,був збій в россилці і пообіцяли смс з вибаченням відіслати,отримала,правда через три дні.То може бути, що до вас як до контактної особи по чиємусь займу дзвонять
Они оtмoрoзки ...аналогичная ситуация...договор что 2ую часть оплачу 16го...всеравно трезвонят уpoды(при чом после первой оплаты всеравно звонили...)додикиЦе номер кешбері? Дзвонить робот і погрожує що подасть в суд за неоплату боргу.
Але в мене оплата по кешбері має бути аж 1 квітня...
В когось таке було?
может ответственный за автодозвоны не выспался, или гульнул хорошо в ночь перед рабочим днемЦе номер кешбері? Дзвонить робот і погрожує що подасть в суд за неоплату боргу.
В когось таке було?
не,такого еще нет но при общение с сотрудником за его поведение не выдержал сказал так давай личноо встретимся,он давай и че ты сделаешь говорю **...тебе розбил бы ,он стал пугать что записал все и я буду отвечать )))Це номер кешбері? Дзвонить робот і погрожує що подасть в суд за неоплату боргу.
В когось таке було?