Дзвонять и пропонуют взяти займ.

• Автор теми Автор теми Alegra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 912

Alegra

Читач
Дописи
24
Реакції
23
Бали
278
Alegra не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Сорі за таку тему, але просто цікаво чи могло МФО напакостити... Справа вот у чому. -9.06 телефонує дама з Бистрозайму, і швидко починає впарювати кредит. Я кажу, що не потрібно, що 100500 разів просила заблокувати мій номер (займ закритий). Звісно вона далі, і я її послала. І вот, на другий день з 7 ранку приходять повідомлення від всіх шараг підряд, а з 9 год певно дзвінків 10 теж від різних, один за одним.
Всі кредити закриті. Повідомлень і дзвінків вже набагато менше було.
В кінцевому результаті прийшлось витягнути картку (((( Скільки ще було дзвінків і повідомлень не відомо...

Можно просто не отвечать на звонки с незнакомых номеров. Это не сложно. Звук на смартфончике своём изменить нужно если сильно всё раздражает.

Доброго дня!
Сорі за таку тему, але просто цікаво чи могло МФО напакостити... Справа вот у чому. -9.06 телефонує дама з Бистрозайму, і швидко починає впарювати кредит. Я кажу, що не потрібно, що 100500 разів просила заблокувати мій номер (займ закритий). Звісно вона далі, і я її послала. І вот, на другий день з 7 ранку приходять повідомлення від всіх шараг підряд, а з 9 год певно дзвінків 10 теж від різних, один за одним.
В кінцевому результаті прийшлось витягнути картку (((( Скільки ще було дзвінків і повідомлень не відомо...
У вас просто массовая рассылка пошла.Спам..Вы кредиты закрыли,вот они и активизировались.Надеются что по новой возьмёте.

Доброго дня!
А мені бистрозайм якусь фігню після закриття пропонував, тіпа че то вилікувати КІ ? ліміт якийсь дають чи шо, поржала короче. А шараги ще вам звичайно будуть пропонувати, ви золотий клієнт для них.

У вас просто массовая рассылка пошла.Спам..Вы кредиты закрыли,вот они и активизировались.Надеются что по новой возьмёте.
просто всі закриті пів року тому. .. на початках то повно смс було, потім одна дві. а то просто жесть..

просто всі закриті пів року тому. .. на початках то повно смс було, потім одна дві. а то просто жесть..
Оно опять пойдет на спад.Не будут же вечно предложения слать.А как вариант,звоните на горячие линии шараг и ругайтесь, пусть вас из рассылки исключат.

Оно опять пойдет на спад.Не будут же вечно предложения слать.А как вариант,звоните на горячие линии шараг и ругайтесь, пусть вас из рассылки исключат.
Вони так дістали, що тупо витягла картку. Розумію, що то не глобальна проблема. 3 рази тупо їх закривала( і реально не хочу влазити в це болото 4 раз. Було 30 контор.

Вони так дістали, що тупо витягла картку. Розумію, що то не глобальна проблема. 3 рази тупо їх закривала( і реально не хочу влазити в це болото 4 раз. Було 30 контор.
Правильно,не лезьте ещё раз туда! Вовремя себе сказали,что хватит..)

Доброго дня!
Ви закрили,тому їх клієнт чесний

А чё ж не впарить честному л0ху обывателю очередное ярмо на плечи :sarcastic:

ой блин.... как вспомню как пытался меня уговорить на новый займ мальчик-колокольчик из какой-то шараги.... говорю идите нахрен с кредитом под два процента в день. а он мне "но согласитесь это же так здорово взять кредит на что-то что тебе приятно! так здорово что может появится возможность купить что-то что не нужно а просто хочется...".. сказала вежливо, что нет. и что вежлива первый и последний раз. позвонит в следующий - возьму у них кредит под 2 процента в день и на эти деньги закажу заупокойную службу его еще пока здравствующим детям. и уйду в просрочку навсегда.

Назад
Угорі