Дзвонять та вимагають гроші в мене і людини, яка до кредиту не має відношення

Беата

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Беата не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Десь майже 3 роки тому брала кредит в монетці , не трогали до сьогодні . Подзвонили за 2 години більше 100 разів , і не тільки мені. А ще 1 людині.
Тіло 3500 просять 19+ кажу закрию хотя сьогодні за тіло. Вони ні в яку.
Кажу окей . Тоді буду платити по трохи як можу. Поки війна і так відсотків нема. Кажуть ок. Але всеодно дзвонять тій 1 людині. Не знаю що з цим робити. Мені б дзвонили то таке. Але по 40 , 60 разів дзвонять тій людині.

Десь майже 3 роки тому брала кредит в монетці , не трогали до сьогодні . Подзвонили за 2 години більше 100 разів , і не тільки мені. А ще 1 людині.
Кажу окей . Тоді буду платити по трохи як можу. Поки війна і так відсотків нема. Кажуть ок. Але всеодно дзвонять тій 1 людині. Не знаю що з цим робити. Мені б дзвонили то таке. Але по 40 , 60 разів дзвонять тій людині.
Це контактній? Вказували номер?

Це контактній? Вказували номер?
Тоді 3 роки тому 1 раз так. Але не на цьому сайті, а на іншому і потім видалила його і поміняла на інший , вказала мамин і тата.
Але всеодно вони з вчора почали дзвонити саме тій 1 людині і мені. І як би я не пропонувала можливості як я можу оплатити вони мене не слухають. Не знаю що робити щоб тіцлбдині не дзвонили

Тоді 3 роки тому 1 раз так. Але не на цьому сайті, а на іншому і потім видалила його і поміняла на інший , вказала мамин і тата.
Але всеодно вони з вчора почали дзвонити саме тій 1 людині і мені. І як би я не пропонувала можливості як я можу оплатити вони мене не слухають. Не знаю що робити щоб тіцлбдині не дзвонили
Кажіть щоб подавали в суд або тіло зазвичай погодяться скажіть немаєте чим платити маєте на руках тільки тіло і все

Кажіть щоб подавали в суд або тіло зазвичай погодяться скажіть немаєте чим платити маєте на руках тільки тіло і все
Я саме те і казала. Що прямо зараз оплачу тіло. Пишу на сайті це в підтримку. А мені на вайбер відписують по російськи ні не можна. По людськи не розумієш буде інакше.
Це просто капець якийсь.

Я саме те і казала. Що прямо зараз оплачу тіло. Пишу на сайті це в підтримку. А мені на вайбер відписують по російськи ні не можна. По людськи не розумієш буде інакше.
Це просто капець якийсь.
У вас тільки вони?

У вас тільки вони?
Було більше але я погасила. З іншими де не де домовляюсь . Але саме ця контора дзвонить тій людині. Я просто вже незнаю що вді них очікувати , куди ще можуть подзвонити .

А я наприклад можу написати скаргу з такою то КІ? Чи не буде в мене більше проблем через це
нехай та людина пише, що їй наярюють невідомі по невідомому кредиту невідомої людини та не дають працювати

Така сама історія. Наярюють до людей які мене незнають і я незнаю їх. Прострочка 4 місяці. А тут прислали тим же людям фото з моїми паспортними даними, реквізити і т.д, чим порушили Закон про захист персональних даних. Чи доцільно самостійно подати їх на суд про визнання договору не дійсним з їх порушенням низки законів??

Добрий день, в мене майже 2 роки просрочка, монетка здуріла, 170 дзвінків на день( в мене блок) та сусід прибіг лаятись

Добрий день, в мене майже 2 роки просрочка, монетка здуріла, 170 дзвінків на день( в мене блок) та сусід прибіг лаятись
Відправляйте його до поліції, кажіть що номер не давали або співайте пісню про мошеніків.

Я так само і проспівала. А поліцією він сам мене налякав, я його туди і послала. Дуже важко це і неприємно.
Він не може лягати поліцією, бо у вас з монеткою дещо інший вид взаємовідносин.
Максимум, що може монетка - це давати своєму імбицилу телефонувати і представлятись поліціянтом міста Києва.
А далі вже і слухавку не беруть.

Назад
Угорі