Дзвінок від мілоана))))

• Автор теми Автор теми Delpiero1989
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Delpiero1989

Форумчанин
Дописи
89
Реакції
54
Бали
2590
Delpiero1989 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні був в шоці, дзвонять і кажуть щоб закрив хоть тіло, можливл так лист в нацком повліяв, не можу зрозуміти, взяв 15000 хотіли 35000, робив пролонгації на тис 10000 можливо нацком наїхав, не можу зрозуміти, але сказали я ще тей фрукт не пробойний)))) я сказав подумаю чи вам платити
Можливо хтось скаже, в когось таке було, платити чи ні, чи чекати відповфдь від нацкому?

Сьогодні був в шоці, дзвонять і кажуть щоб закрив хоть тіло, можливл так лист в нацком повліяв, не можу зрозуміти, взяв 15000 хотіли 35000, робив пролонгації на тис 10000 можливо нацком наїхав, не можу зрозуміти, але сказали я ще тей фрукт не пробойний)))) я сказав подумаю чи вам платити
Можливо хтось скаже, в когось таке було, платити чи ні, чи чекати відповфдь від нацкому?
Тоже сейчас захожу в просрочку по милоану, тело 7000,уже столько их кормила, что сейчас оплачивать желания нет. Скажите как долго у вас просрочка и сильно террорезировпли вас и знакомых?[/QUOTE]

В мене вони вже 2 місяці в прострочці,нічого особливого,гидкі смски та й все поки що-ігнор +ігнор

Кто знает с каких номеров они звонят?
Сегодня весь день скрытый номер наяривает

Та у них тех номеров вагон и тележка
Это понятное дело...просто из новых только эти, вот и думаю они или нет!
Я решила ни с кем не общаться вобще, и ждать когда поймут что кроме тела ничего не верну

Это понятное дело...просто из новых только эти, вот и думаю они или нет!
Я решила ни с кем не общаться вобще, и ждать когда поймут что кроме тела ничего не верну
Если решили не общаться, то зачем знать кто из них звонит, звонят дай звонят себе

Если решили не общаться, то зачем знать кто из них звонит, звонят дай звонят себе
Интерес) все равно ж интересно)
Я так понимаю если они предложат тело то напишут если шо на почту)

ЛеночкаВалерочка, та шось пропонували, все спишемо, напишіть, скільки можете сплачувати в місяць, ще щось, я не пам'ятаю, в мене тіло 15тис,я і частинами не зможу сплачувати :dntknw:

ЛеночкаВалерочка, та шось пропонували, все спишемо, напишіть, скільки можете сплачувати в місяць, ще щось, я не пам'ятаю, в мене тіло 15тис,я і частинами не зможу сплачувати :dntknw:
Я буду ждать списания.у меня было 4 пролонгации, сначала реструктуризацию согласилась платить, потом поняла что д*pa .бросила .будем ждать...предложат тело .оплачу.
У меня было 18 мфо .
Я сразу закрыла те по которым не было пролонгаций.сейчас 6 , только 1 без пролонгаций ,соскредит.просила сделать частичное списание процентов, наяривала просила, они морозотся.с 8 уже хотят 16, я не готова платить столько.

ЛеночкаВалерочка, у мілоана пагана реструктурізація,соси тіло не пропонують, на частини,може,ділять, але в них такий процент, самий більший,вони цим процентом перекривають ризикованих клієнтів, жулікі

ЛеночкаВалерочка, у мілоана пагана реструктурізація,соси тіло не пропонують, на частини,може,ділять, але в них такий процент, самий більший,вони цим процентом перекривають ризикованих клієнтів, жулікі
Ну значит будут cocать.
Ну значит будут sosать.
Они сами делают риск, не давая людям возможность вернуть то что брали
У вас какие мфо?

Останнє редагування:
ЛеночкаВалерочка, укрпозика,мілоан,сос,качай,кредит каса,кредит7, майкредит,форза,кф,маніфою, а алекси на реструктурізації, і манікі-смарт, і шкода кинуть, і важко нести, но в мене ще банки,то мені на мфо трохи вже начхати, в мене альфа пішла у наступ, і пумб, і підтягується укрсіб

ЛеночкаВалерочка, укрпозика,мілоан,сос,качай,кредит каса,кредит7, майкредит,форза,кф,маніфою, а алекси на реструктурізації, і манікі-смарт, і шкода кинуть, і важко нести, но в мене ще банки,то мені на мфо трохи вже начхати, в мене альфа пішла у наступ, і пумб, і підтягується укрсіб
у меня алексы и кф на реструктуризации, были адекватные условия поэтому платить буду!.
у алексов тело было 12 , 14 на реструктуризации на 6 мес, кф тело 9200 , на реструктуризации 14, осталось 8 выплатить, так что потихоньку этих закрою. миолан охренели малеха,я в панике начала платить , выкинула 4 тыс этим, и бросила. буду ждать выгодных предложений.
сос кредит , кашинский, укрпозыка , екеш , сслоан это еще мои хвосты

Доброго дня в мене в Мілоан 7 днів просрочка тіло 5к а хочуть щоб я закрив за 10095 , робив пролонгацію а тепер забив , на електронку прийшло сьогодні закривайте щоб уникнути штрафних санкцій , стоїть блок в мене на їхні дзвінки
Як бути з ними???

Назад
Угорі