Владислава25
Форумчанин
- Дописи
- 109
- Реакції
- 19
- Бали
- 2600
Владислава25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно, не оплатили шараге кредит - измена родине, вон уже СБУшники занимаются делом.Привіт всім . Щойно звонив номер підписало як СБУ ,вони можуть мати щось до кредитів? По одному в мене виконавче відкрито
Я ж спитала нормально !!! Просто не розумію чи це просто підписано так чи дійсно СБУКонечно, не оплатили шараге кредит - измена родине, вон уже СБУшники занимаются делом.
Я в шоке если честно с некоторых вопросов... А если подпишутся человек-паук, тоже будете спрашивать, имеют ли мстители отношения к кредитам?
Ага Женя СБУ він же Сергій Баранов... Вам нічого дивним не здається?Я ж спитала нормально !!! Просто не розумію чи це просто підписано так чи дійсно СБУ
По українські не дано писати???
Але всюди написано сбуАга Женя СБУ він же Сергій Баранов... Вам нічого дивним не здається?
Яке відношення СБУ має до ваших кредитів,ну самі подумайте. У країні війна,та навіть у мирний час ні поліція,ні сбу не мають до цього ніякого діла. то для солідності лякалки написали. Видихніть і живіть спокійно.Я ж спитала нормально !!! Просто не розумію чи це просто підписано так чи дійсно СБУ
Видаліть у себе в ніку 25, напишіть СБУ і будете лякати форумчан. За стільки часу вже би мали знати,що ні СБУ,ні Контррозвідка, ні прокуратура з Генштабом жодного відношення до кредитів не маєАле всюди написано сбу
ДякуюЯке відношення СБУ має до ваших кредитів,ну самі подумайте. У країні війна,та навіть у мирний час ні поліція,ні сбу не мають до цього ніякого діла. то для солідності лякалки написали. Видихніть і живіть спокійно.
[POSTS=1000]Ну млять це вже реально ніуя не смішно... людина з регою 2019 року питає таку куйню... просто жесть.[/POSTS]Видаліть у себе в ніку 25, напишіть СБУ і будете лякати форумчан. За стільки часу вже би мали знати,що ні СБУ,ні Контррозвідка, ні прокуратура з Генштабом жодного відношення до кредитів не має
[POSTS=2000]Це ж не Тіндер, щоб кожен день сидіти і читати[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Хз шо це, але погоджуюсь*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Я не бачу вашого повідомлення*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Бо воно адресовано не вам.Я не бачу вашого повідомлення
Вибачте .зрозуміла)Бо воно адресовано не вам.
а сбу его уже прочиталоЯ не бачу вашого повідомлення
Ага Женя СБУ він же Сергій Баранов... Вам нічого дивним не здається?
Бо воно адресовано не вам.
а сбу его уже прочитало
Сергей СБУ Генереал-Лейтенант.
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***Всім дякую за підтримку???Яке відношення СБУ має до ваших кредитів,ну самі подумайте. У країні війна,та навіть у мирний час ні поліція,ні сбу не мають до цього ніякого діла. то для солідності лякалки написали. Видихніть і живіть спокійно.
Я воль. Лише СС.Видаліть у себе в ніку 25, напишіть СБУ і будете лякати форумчан. За стільки часу вже би мали знати,що ні СБУ,ні Контррозвідка, ні прокуратура з Генштабом жодного відношення до кредитів не має