ClickCredit Дзвінок від клік кредит з номеру СБУ

• Автор теми Автор теми Владислава25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Владислава25

Форумчанин
Дописи
109
Реакції
19
Бали
2600
Владислава25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім . Щойно звонив номер підписало як СБУ ,вони можуть мати щось до кредитів? По одному в мене виконавче відкрито

Вкладення

• Screenshot_2023-07-03-15-30-38-876_app.source.getcontact.webp
    Screenshot_2023-07-03-15-30-38-876_app.source.getcontact.webp
    13.7 Кб · Перегляди: 230
Привіт всім . Щойно звонив номер підписало як СБУ ,вони можуть мати щось до кредитів? По одному в мене виконавче відкрито
Конечно, не оплатили шараге кредит - измена родине, вон уже СБУшники занимаются делом.

Я в шоке если честно с некоторых вопросов... А если подпишутся человек-паук, тоже будете спрашивать, имеют ли мстители отношения к кредитам?

Конечно, не оплатили шараге кредит - измена родине, вон уже СБУшники занимаются делом.

Я в шоке если честно с некоторых вопросов... А если подпишутся человек-паук, тоже будете спрашивать, имеют ли мстители отношения к кредитам?
Я ж спитала нормально !!! Просто не розумію чи це просто підписано так чи дійсно СБУ
По українські не дано писати???

Я ж спитала нормально !!! Просто не розумію чи це просто підписано так чи дійсно СБУ
Яке відношення СБУ має до ваших кредитів,ну самі подумайте. У країні війна,та навіть у мирний час ні поліція,ні сбу не мають до цього ніякого діла. то для солідності лякалки написали. Видихніть і живіть спокійно.

Але всюди написано сбу
Видаліть у себе в ніку 25, напишіть СБУ і будете лякати форумчан. За стільки часу вже би мали знати,що ні СБУ,ні Контррозвідка, ні прокуратура з Генштабом жодного відношення до кредитів не має

Яке відношення СБУ має до ваших кредитів,ну самі подумайте. У країні війна,та навіть у мирний час ні поліція,ні сбу не мають до цього ніякого діла. то для солідності лякалки написали. Видихніть і живіть спокійно.
Дякую❤️❤️❤️

Видаліть у себе в ніку 25, напишіть СБУ і будете лякати форумчан. За стільки часу вже би мали знати,що ні СБУ,ні Контррозвідка, ні прокуратура з Генштабом жодного відношення до кредитів не має
[POSTS=1000]Ну млять це вже реально ніуя не смішно... людина з регою 2019 року питає таку куйню... просто жесть.[/POSTS]

Вкладення

• Screenshot_2023-07-03-16-44-18-358_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-07-03-16-44-18-358_com.android.chrome.webp
    31.9 Кб · Перегляди: 215
Останнє редагування:
Бо воно адресовано не вам.
а сбу его уже прочитало

Сергей СБУ Генереал-Лейтенант.
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Всім дякую за підтримку???

Я воль. Лише СС.

Владислава25, у гетконтатку можна написати будь-що. Я можу написати, що це друг президента або ж що це він відвідувач бару - Блакитна устриця.

Назад
Угорі