Дзвінок від калів! Новий стартовий пакет

• Автор теми Автор теми Роман Йосипович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 845
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Йосипович

Форумчанин
Дописи
721
Реакції
568
Бали
5130
Роман Йосипович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шановні колеги! Вчора купив нульовий стартпакет Київстар. Незасаічений ніде номер, вставив картку, активував, ну все по правилах)) Сьогодні зранку подзвонили з номера Київстар. Не підняв, тому, що спав ще. Подивився через труколер--- бл... Кали!!!!!! Як?!!!! Звідки?!!!! Містика, чи щось інше???
Post automatically merged:

Шановні колеги! Вчора купив нульовий стартпакет Київстар. Незасаічений ніде номер, вставив картку, активував, ну все по правилах)) Сьогодні зранку подзвонили з номера Київстар. Не підняв, тому, що спав ще. Подивився через труколер--- [censure]... Кали!!!!!! Як?!!!! Звідки?!!!! Містика, чи щось інше???
Ось номер 0671279427.

Роман Йосипович, а як Вам такий варіант: раніше на цей номер було взято кредит, і попередній власник від нього позбувся, а кредитор продовжує телефонувати. В мене така ситуація з номером водафон була. Купив номер, а на нього зразу смс почали йти, мов "така-то й така-то (до жінки зверталися), за вами борг і тд". Потім телефонувати почали. Ну я пояснив, що номер тільки купив. Дзвонити перестали.

Шановні колеги! Вчора купив нульовий стартпакет Київстар. Незасаічений ніде номер, вставив картку, активував, ну все по правилах)) Сьогодні зранку подзвонили з номера Київстар. Не підняв, тому, що спав ще. Подивився через труколер--- [censure]... Кали!!!!!! Як?!!!! Звідки?!!!! Містика, чи щось інше???

Ось номер 0671279427.
Операторы переиздают карты после полугода неактивности и заново продают их нам.
Круговорот нае..ок в природе.

Michael Gerard, такая же ситуация с водафон была, так что ничего удивительного

Роман Йосипович, а як Вам такий варіант: раніше на цей номер було взято кредит, і попередній власник від нього позбувся, а кредитор продовжує телефонувати. В мене така ситуація з номером водафон була. Купив номер, а на нього зразу смс почали йти, мов "така-то й така-то (до жінки зверталися), за вами борг і тд". Потім телефонувати почали. Ну я пояснив, що номер тільки купив. Дзвонити перестали.
100процентів,я так само малим своїм купляв пакети тікі вставили в телефони і почались дзвінки з швидко гроші,шоча в мене іх немае,оказалось що на ці номера було взяті кредити .Якось так,пришлось іх викінуть

Жесть!!! Ну нікому вірити не можна(((

100процентів,я так само малим своїм купляв пакети тікі вставили в телефони і почались дзвінки з швидко гроші,шоча в мене іх немае,оказалось що на ці номера було взяті кредити .Якось так,пришлось іх викінуть
Відчуваю, що і в мене так буде. Гроші на вітер((

Операторы переиздают карты после полугода неактивности и заново продают их нам.
Круговорот нае..ок в природе.
Водафон і Київстар - після року + декільки місяців неактивності.

В сервісному центрі мобільного оператора, перед покупкою сімки, можна перевіряти її, чи вона не була вже у вжитку. Точніше, не сама сімка, а номер.

Водафон і Київстар - після року + декільки місяців неактивності.

В сервісному центрі мобільного оператора, перед покупкою сімки, можна перевіряти її, чи вона не була вже у вжитку. Точніше, не сама сімка, а номер.
Может быть так. Но рано или поздно переиздают.

Я рекомендую звернутись в магазин оператора з проханням замінити сімку. Думаю, не відмовлять

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі