Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нормально ониЯкщо ,так то розкажіть які вони)?
Якщо ,так то розкажіть які вони)?
Чудові)Якщо ,так то розкажіть які вони)?
Навіщо з ними домовлятися? В них три моіх "справи" - регулярно прошу документи - але вже скоро два роки не спроможні надати. То новою поштою від фізособи шось надійде - не отримую, то на вайбер першу та останню сторінку якихось договорів скинуть ; питаю - як це стосуеться мене - зливаються. Взагалі - няшки.На ТІЛО кредиту реально домовитися, чи тільки через суд ?
В цілому я до того і вів розмову .Навіщо з ними домовлятися? В них три моіх "справи" - регулярно прошу документи - але вже скоро два роки не спроможні надати. То новою поштою від фізособи шось надійде - не отримую, то на вайбер першу та останню сторінку якихось договорів скинуть ; питаю - як це стосуеться мене - зливаються. Взагалі - няшки.
Послухаю, теж наярюютьВ цілому я до того і вів розмову .
Щоб вислали письмові підтвердження ,що я брав гроші, я склерозний тіп, не знаю що зранку їв, а ви мені про 66 днів говорите.
Давайте договір ,печатки підписи, буду розбиратися, короче взяв 6000 , вже 24к.
Є золоті слова : "яка різниця скільки не віддавати 6000 чи 24к." це в іх хворій фантазіі 24к. Це вам вони винні моральну компенсацію за всі ті спроби вибити вас з коліі. А те що борг попав до КА Фактор - означае - що вони здались, тепер "добрий дядя" який лоханувся і покрив ваш борг, звісно захоче знайти дурня - щоб повернути втрачене. А хіба ви "дурень"?В цілому я до того і вів розмову .
Щоб вислали письмові підтвердження ,що я брав гроші, я склерозний тіп, не знаю що зранку їв, а ви мені про 66 днів говорите.
Давайте договір ,печатки підписи, буду розбиратися, короче взяв 6000 , вже 24к.
Точно не (дурень), сильно не напрягають, але в загальному якщо взяв 6000 я їх готовий віддати, але поки що я не визнаю що в когось щось брав, не хай висилають договір і т.д , поки така моя позиція.Є золоті слова : "яка різниця скільки не віддавати 6000 чи 24к." це в іх хворій фантазіі 24к. Це вам вони винні моральну компенсацію за всі ті спроби вибити вас з коліі. А те що борг попав до КА Фактор - означае - що вони здались, тепер "добрий дядя" який лоханувся і покрив ваш борг, звісно захоче знайти дурня - щоб повернути втрачене. А хіба ви "дурень"?
Скільки часу з моменту просрочк ?у меня они и не звонят. Один раз письмо прислали и все. Жду пока предложат тело.
Хех, чудові слово позитивне)Чудові)
А точніше можна)?Нормально они