Дзвінки з стаціонарних

• Автор теми Автор теми Демон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 424

Демон

Форумчанин
Дописи
124
Реакції
39
Бали
1825
Демон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір обмчно шараги дзвонять з мобільних номерів а сьогодні якийсь терор з стаціонарних номерів Тернопіль,Хмельницький,Рівне,Кропивницький,Закарпаття Чоп,Львів,Івано Франківськ,Черкаси і один за одним цілий вечір хто з таким стикався?

Добрий вечір обмчно шараги дзвонять з мобільних номерів а сьогодні якийсь терор з стаціонарних номерів Тернопіль,Хмельницький,Рівне,Кропивницький,Закарпаття Чоп,Львів,Івано Франківськ,Черкаси і один за одним цілий вечір хто з таким стикався?
Добрий вечір, нічого дивного, можуть дзвінки бути зі стаціонарних. Дуже часто мені дзвонили ніби з обласного центру мого. Щоб ви злякались і побігли платити, не більше того

Мені так монетка дзвонила. І не тільки мені)))

Мені так монетка дзвонила. І не тільки мені)))
Ну монетки в мене нема банана зекредит,сос,селфі,кредит плюс,майкредит,кредит каса,качай гроші,кредит 7,слон кредит,є воші.

Ну монетки в мене нема банана зекредит,сос,селфі,кредит плюс,майкредит,кредит каса,качай гроші,кредит 7,слон кредит,є воші.
Може ще є гроші. В мене вони спамили як передали кредитпромінвест

Насправді всі ці кали сидять в одному кабінеті і нікуди не вилазять. То в них такий зв'язок , дзвонять з підвалу , а вибиває що дзвонили з різних міст

Почерк монетки але я думаю,що можливо це кредит-експресс на прозвоні як варіант

Почерк монетки але я думаю,що можливо це кредит-експресс на прозвоні як варіант
Робити це може хто завгодно.
Це не є хто зна як дорого для тих підвальних щурів.
В мене особисто тим страдали Дінеро.

Насправді всі ці кали сидять в одному кабінеті і нікуди не вилазять. То в них такий зв'язок , дзвонять з підвалу , а вибиває що дзвонили з різних міст
іноді по декільком "праєктам" одночасно, з одної будки пєрчик звоне і каже "плати чи тобі трясця"
Зара шнирі трохи попущєні, в 14 році були скаженіші. З тенго правда цицька трохи газувала за 400 гривень разом з відсотками, мо похмєл, хз
Мо мужицький бас студенти чують і комплексують, хз х2
іноді по декільком "праєктам" одночасно, з одної будки пєрчик звоне і каже "плати чи тобі трясця"
Зара шнирі трохи попущєні, в 14 році були скаженіші. З тенго правда цицька трохи газувала за 400 гривень разом з відсотками, мо похмєл, хз
Мо мужицький бас студенти чують і комплексують, хз х2
бо саме кльове за той період, що згадую до цих пір

-ти п'яний чи що?
-а тобі налить чи що?

Останнє редагування:
Назад
Угорі