Дзвінки від Таліона, як працює їх система?

• Автор теми Автор теми Lara1110
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 3K
А у меня не нашли. Я тоже хочу родичей за бугром. С неплохим капиталом и без наследников))
кто ж не хочет
Дальняя знакомая тоже попала в МФО и нашли родственников дальних...во Франции ?
если они не меняли симку на мессенджерах - запросто.

у меня тоже есть родственники и друзья за границей - как правило, на мессенджерах они оставляют "родную" симку. так и находят.

с мессенджерами этими и соцсетями найти кого-либо где-либо не проблема.

Чому дивний?Написала так як є..
Дзвонять людям ,яких я особисто незнаю
От і дивує мене цей факт

Так,в Італію

А на рахунок Інтерполу,мені не дуже смішно
Так як телефон прослуховує ,здається,
Вивалює таку інформацію,яку модна було дізнатися з моїх телефоних розмов..

Написала з розрахунком,що буде прочитано вранці)
Не прослуховують вони,якщо дзвонили за кордон то хтось їм дав той номер з ваших рідних або знайомих..моя мама за кордоном і вони не змогли нічого знайти,і не прослуховували,хоча спілкуюсь з нею кожного дня.Але знайшли номер сестри яка живе далеко,спочатку тиснули на неї щоб дала моєї мами номер, потім брехали про соц службу ніби в мене відбирають дітей дайте номер бабусі щоб знала,але вона його не знає тому ніяк не змогли добратись

Епать... Талион прослушкой занимаеться... Чего раньше молчали????

Побежал платить.... А то я там наговорил....

Не прослуховують вони,якщо дзвонили за кордон то хтось їм дав той номер з ваших рідних або знайомих..моя мама за кордоном і вони не змогли нічого знайти,і не прослуховували,хоча спілкуюсь з нею кожного дня.Але знайшли номер сестри яка живе далеко,спочатку тиснули на неї щоб дала моєї мами номер, потім брехали про соц службу ніби в мене відбирають дітей дайте номер бабусі щоб знала,але вона його не знає тому ніяк не змогли добратись
Про прослуховування..
Я не божеволію)
Віни мені говорять те,що можна дізнатися тільки з моїх телефонних розмов
за кордон номер нікому невідомий..
Звідки інфа,мені незрозуміло

Про прослуховування..
Я не божеволію)
Віни мені говорять те,що можна дізнатися тільки з моїх телефонних розмов
за кордон номер нікому невідомий..
Звідки інфа,мені незрозуміло
Ну значит абоненты, с которыми Вы общались, сдают информацию с потрохами о Вас. Значит Талион был очень убедителен и настойчив.
Никто Вас не прослушивает.
Успокойтесь.

Ну значит абоненты, с которыми Вы общались, сдают информацию с потрохами о Вас. Значит Талион был очень убедителен и настойчив.
Никто Вас не прослушивает.
Успокойтесь.
Про це я недумала
Тепер незнаю що гірше..(

О, Талион сотрудничает с ЦРУ, МИ - 6 и Моссадом. Прослушивает телефоны и подглядывает в трусы. У них для этой цели есть несколько спутников.

О, Талион сотрудничает с ЦРУ, МИ - 6 и Моссадом. Прослушивает телефоны и подглядывает в трусы. У них для этой цели есть несколько спутников.
Теперь вместо фоток с паспортом будут показывать фотки иного характера и историю поиска?

Я за трусы больше всего переживаю...?
Теперь вместо фоток с паспортом будут показывать фотки иного характера и историю поиска?
Поиски происходили в дебрях и полной темноте......Типа так?)

СонЯя, та нет) я человек открытый и вкладками инкогнито давно не пользуюсь...

а рахунок Інтерполу,мені не дуже смішно
Так як телефон прослуховує ,здається,
Вивалює таку інформацію,яку модна було дізнатися з моїх телефоних розмов..
Может конечно я ошибаюсь, но посмотрите в интернете разрешения сайтов, я в себя нашла пару мфо, где в разрешениях есть микрофон. А на днях приложение mycred запросило совершать звонки по моей телефонной книге. Я запретила и удалила.

Назад
Угорі