Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Запросто.Вони куди завгодно можуть дзвонити.Доброго дня, чи можуть мфо дзвонити в університет чи на кафедру за борги?
Теоретично ні, практично такДоброго дня, чи можуть мфо дзвонити в університет чи на кафедру за борги?
Напиши в особистіДоброго дня, чи можуть мфо дзвонити в університет чи на кафедру за борги?
Працюю в університеті, маю безліч боргів по цим МФО, ще не чула, щоб дзвонила) але в мене така жіночка працює в відділі кадрів, що пальця в рот не клади, бо відкусить по лікоть. Та і подумайте самі, як часто відповідається на дзвінки на якихось кафедрах?! Особисто я ніколи не беру слухавку з кафедрального телефону. Хоча одну з моїх колег, яка вже 7 років в штатах так і досі розшукують через університет банкиДоброго дня, чи можуть мфо дзвонити в університет чи на кафедру за борги?
Беріть приклад)Хоча одну з моїх колег, яка вже 7 років в штатах так і досі розшукують через університет банки
Судячи з усього, я дійсно взяла з неї приклад ???Беріть приклад)
Жартую звісно.
Моя наступна ціль в житті)7 років в штатах так і досі розшукують через університет банки
Думаю Ви наврядчи «достігнєтє» такої великої цілі, бо в неї борги перед банками, зі слів інших моїх колег, близько 5 млн гривень… тут і я делітант ?Моя наступна ціль в житті)
Ого???Думаю Ви наврядчи «достігнєтє» такої великої цілі, бо в неї борги перед банками, зі слів інших моїх колег, близько 5 млн гривень… тут і я делітант ?