Дзвінки в сільську раду!

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
ЗВОНИЛИ З ГОУФИНГОВ СКАЗАЛИ,ЩО ЗВЕРНУТЬСЯ НА МЕНЕ В ПОЛІЦІЮ,БО Я ШАХРАЙ,СКАЗАВ,ХАЙ ВИШЛЮТ МЕНІ ДОГОВІР НА МОЮ АДРЕСУ РЕЄСТРАЦІЇ ЩОБ Я З НИМ ОЗНАЙОМИВСЯ.ВІН ПОЧАВ МОРОЗИТИСЯ ЩО НІЯКОГО ДОГОВУ НЕМАЄ,А РЕАЛЬНО МОЖУТЬ В ПОЛІЦІЮ ЗАЯВИТИ?БО ЧУВ ТАКЕ,ЩО ДО ОДНОЇ ПРИЇЖАЛИ З ПОЛІЦІЇ ЗА ТІЛО 3 ТИС,три місяці було прострочки.
О! Мені гоуфінгошки теж про договір торочили сьогодні. То трохи потролила, що я нічого не підписувала і договора в очі не бачила. То чувак аж сам вимкнувся з того всього.

Звонило и у меня какое-то чучело но С\С, Заставило секретаря зафиксировать телефонограму в журнал, типо-завтра приедут, опишут, заберут...
Принесла из С\С местная алкашка..Отдала жене....
Приехал я в село-а тут такая кака...Поехал с С\С, нагнул секретарю-в ответ-мне представились, приказали сделать- я сделала, сто тут такого? Где моя вина?
Я пообещал позвонить ей, представится Президентом и потребовать переписать 50% всей земли на мою фамилию....

Останнє редагування:
CHIK.M, обратиться могут, но там обычно отсылают в суд, ссылаясь на то, что это гражданско-правовые отношения, максимум, спишут на Анискина вашего, тот придет взять объяснения. Главное, при заполнении анкет не писать "липу"

Назад
Угорі