Дзвінки в сільську раду!

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Агилера

Форумчанин
Дописи
417
Реакції
142
Бали
5125
Агилера не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось і я дочекалася дзвінка в сільську раду! Подзвонили сьогодні з сільської ради і сказали, що 14.02 до мене приїдуть описувати майно. Я сказала, що це аферисти і щоб не звертали увагу!

Ось і я дочекалася дзвінка в сільську раду! Подзвонили сьогодні з сільської ради і сказали, що 14.02 до мене приїдуть описувати майно. Я сказала, що це аферисти і щоб не звертали увагу!
И в сельской раде ,тоже в это поверили?))

а яка шарага?

Этим балуется быстрозайм,насколько помню. Они любители в сельскую раду звонить))

А яка канторка таке втнула? Мене теж деякі лякають що в сільраду подзвонять. І що на роботу стару, я там вже років 10 як не працюю.

Начебто!
Я не спитала хто, сказали тільки щоб попередили мене про візит і залишили номер телефону, якій я не взяла (така вредна)))).

За мене також накапали голові сільради. Тільки приставилися що з міліції. Голова сільради даже прийшов до мене додому приніс мені номер мобільного телефону фальшивого ментяри. Бо дуже вже хотів ментяра щоб я йому позвонила.

Дзвонили і мені Укр КредитФінанс (кредиткаса) в сільраду))))))просили щоб провели бесіду з моїми батьками і мною.

Так робить укр.борг.
И в сельской раде ,тоже в это поверили?))
Есть друзі одне село яке 60 десь відсотків населення набрались в МФО і невіддають це мені секретар сама казала ..бо до неї і звонять і листи пишуть...а я пореготався тихенько Тай думаю ..яж теж такий

Останнє редагування:
Так робить укр.борг.

Есть друзі одне село яке 60 десь відсотків населення набрались в МФО і невіддають це мені секретар сама казала ..бо до неї і звонять і листи пишуть...а я пореготався тихенько Тай думаю ..яж теж такий
о а це ідея,мене теж попередили що в село по місцю реєстрації будуть дзвонити ,а також на дерево і на стовби фото клеїти .А тепер можна сміло відповідати що місця нема вже на розклейку .Та й голова сіль ради може запутатись ,бо вже навіть не незнає хто боржник ,а хто ні .;)

о а це ідея,мене теж попередили що в село по місцю реєстрації будуть дзвонити ,а також на дерево і на стовби фото клеїти .А тепер можна сміло відповідати що місця нема вже на розклейку .Та й голова сіль ради може запутатись ,бо вже навіть не незнає хто боржник ,а хто ні .;)
То блефують.у село бояця,можуть і боки,почухрать

Использование заглавных букв в сообщениях (капслок)
ЗВОНИЛИ З ГОУФИНГОВ СКАЗАЛИ,ЩО ЗВЕРНУТЬСЯ НА МЕНЕ В ПОЛІЦІЮ,БО Я ШАХРАЙ,СКАЗАВ,ХАЙ ВИШЛЮТ МЕНІ ДОГОВІР НА МОЮ АДРЕСУ РЕЄСТРАЦІЇ ЩОБ Я З НИМ ОЗНАЙОМИВСЯ.ВІН ПОЧАВ МОРОЗИТИСЯ ЩО НІЯКОГО ДОГОВУ НЕМАЄ,А РЕАЛЬНО МОЖУТЬ В ПОЛІЦІЮ ЗАЯВИТИ?БО ЧУВ ТАКЕ,ЩО ДО ОДНОЇ ПРИЇЖАЛИ З ПОЛІЦІЇ ЗА ТІЛО 3 ТИС,три місяці було прострочки.

Оце почали дзвонити і будуть постійно тепер в сільську раду дзвонити?

ЗВОНИЛИ З ГОУФИНГОВ СКАЗАЛИ,ЩО ЗВЕРНУТЬСЯ НА МЕНЕ В ПОЛІЦІЮ,БО Я ШАХРАЙ,СКАЗАВ,ХАЙ ВИШЛЮТ МЕНІ ДОГОВІР НА МОЮ АДРЕСУ РЕЄСТРАЦІЇ ЩОБ Я З НИМ ОЗНАЙОМИВСЯ.ВІН ПОЧАВ МОРОЗИТИСЯ ЩО НІЯКОГО ДОГОВУ НЕМАЄ,А РЕАЛЬНО МОЖУТЬ В ПОЛІЦІЮ ЗАЯВИТИ?БО ЧУВ ТАКЕ,ЩО ДО ОДНОЇ ПРИЇЖАЛИ З ПОЛІЦІЇ ЗА ТІЛО 3 ТИС,три місяці було прострочки.
Так приїдуть наручники одінуть і в повіт поведуть позорить будуть перед старостою,і на сутки закриють

Назад
Угорі