Дзвінки типу із номерів з моєї телефонної книги. Підміна номеру телефону

• Автор теми Автор теми Володимиррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 826
Дописи
19
Реакції
7
Бали
128
Володимиррр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Сьогодні стикнувся із цікавим явищем -- телефонує мені "Мама", беру трубку, а там такий хитрий чоловічій голос "володька, я тут у тєбя под под"єздом, вєрні дєньгі єслі маму любіш". Номер реально мамин. Скидаю, перетелефоновую справжній мамі -- все збс, вона на роботі, ніяких нервів.

Потім було ще кілька дзвінків від рандомних людей типу як мені знайомих -- стоматолог, ветеринар... Потім перетелефоновує мама і каже, що хтось телефонував їй з мого номеру, а батькові -- з її. Хтось уже із таким стикався? Як шахраї крадуть телефонні номери? Чи може це бути витік даних із Труколлера?

Никто ничего не крадет, обычная подмена номера. Есть сервисы специальные.
Чи є спосіб якось протидіяти тому? Мені то похрін, але от мама уже заспокійливі жує. Я поки чекаю пропозицій за тіла, і мені б не хотілось, аби на мене насіли ще й родичі з криками "продай нирку закрий борги"

Чи є спосіб якось протидіяти тому? Мені то похрін, але от мама уже заспокійливі жує. Я поки чекаю пропозицій за тіла, і мені б не хотілось, аби на мене насіли ще й родичі з криками "продай нирку закрий борги"
Тільки один варіант. Поміняйте всім номери телефона.

К сожалению нет.

Тільки один варіант. Поміняйте всім номери телефона.
Ок, зрозуміло. Штош, можливо якщо якось в розмові з цими персонажами показати, що мені похєр і я знаю, що вони ніхріна не зроблять, то може спрацювати. Хоча хто їх знає, може наймуть якихось 3,14дарасів розмальовувати під"їзд.

Ок, зрозуміло. Штош, можливо якщо якось в розмові з цими персонажами показати, що мені похєр і я знаю, що вони ніхріна не зроблять, то може спрацювати. Хоча хто їх знає, може наймуть якихось 3,14дарасів розмальовувати під"їзд.
Не думаю. Краска і пензлі дорогі. На всіх боржників не накупуєшся.

Назад
Угорі