Дзвінки третім особам з прихованих номерів

• Автор теми Автор теми Sensyte
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 58

Sensyte

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Sensyte не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, можливо хтось був в такій ситуації. Маю кредити в МФО. Сьогодні почались дзвінки з прихованих номерів сусідам, колегам та їхнім родичам. Хто і звідки не представляється. Говорять що я їх зробила поручителями. Можливо підкажете хто це може бути?

Добрий вечір, підкажіть будь ласка, можливо хтось був в такій ситуації. Маю кредити в МФО. Сьогодні почались дзвінки з прихованих номерів сусідам, колегам та їхнім родичам. Хто і звідки не представляється. Говорять що я їх зробила поручителями. Можливо підкажете хто це може бути?
Напишіть список МФО

Кредит каса, кредит плюс, нові кредити, бі кредит, міолани, швидко гроші, топ1, фінмаркет, кредит 7, клік, монто, є гроші, фрістайл, легко, треба,
Нові кредити,топ1,кредит 7,є гроші
Знаю точно що ці можуть таке робити

Нові кредити,топ1,кредит 7,є гроші
Знаю точно що ці можуть таке робити
І довго таке може тривати. Бо цим всім кажу що зламали. Знають тільки самі близькі. Є гроші на реструктуризації.

І довго таке може тривати. Бо цим всім кажу що зламали. Знають тільки самі близькі. Є гроші на реструктуризації.
Поки їх не закриєте))
Якщо всі будуть ігнорувати то з часом перестануть дзвонити

Поки їх не закриєте))
Якщо всі будуть ігнорувати то з часом перестануть дзвонити
Деякі ігнорують, в деяким цікаво поговорити. І тим що цікаво більше дзвонять і їхнім родичам тоже

Деякі ігнорують, в деяким цікаво поговорити. І тим що цікаво більше дзвонять і їхнім родичам тоже
Чим більше вони з ними будуть спілкуватися тим довше не відстануть від них

Назад
Угорі