Дзвінки на роботу батьків через кредити

• Автор теми Автор теми Oksana6677
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 503

Oksana6677

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
12
Бали
283
Oksana6677 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можуть через мої борги дзвонити на роботу моїх батьків?

Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можуть через мої борги дзвонити на роботу моїх батьків?
Це цілком ймовірно при протермінуваннях.
Вам варто це питання наперед обговорити з батьками.

Це цілком ймовірно при протермінуваннях.
Вам варто це питання наперед обговорити з батьками.
Батьки знають про борги, і в мене протермінування 1,5 роки вже навіть мені майже не телефонують. Ніхто не був офіційно оформлений. І от зараз мама вирішила офіційно працювати, тому і цікавлюсь. )
Які у вас компанії?
Мілоан, ШГ, укр позика, бізнес позика, кешбері, таліон, кредит каса, містер кеш

Батьки знають про борги, і в мене протермінування 1,5 роки вже навіть мені майже не телефонують. Ніхто не був офіційно оформлений. І от зараз мама вирішила офіційно працювати, тому і цікавлюсь. )
Цілком можливо.
В мене особисто вже взагалі перестали телефонувати будь кому через пару років... а потім знайшли людину, яку взагалі було досить важко пов'язати з моїми боргами)
Ніхто не знає який ентузіаст візьметься за "вашу справу")

Монетки слава Богу нема)
Коли я ще не знала про МФО зі мною працювала жінка. Її син взяв позики в якійсь шаразі. Напевно не повернув. Дзвонив Таліон. Мама працювала медсестрою в лікарні. Вся лікарня була на "вухах".Дзвонили до всіх. Від головного лікаря до сторожів. До мене теж. Були на якийсь раз послані. Знайшли навіть сина гол. лікаря, який жив і працював в Києві. Взагалі до лікарні відношення не мав. Ми(бухгалтерія) були шоковані буквально день. Потім посилали всіх. Правда були і такі, що пред'являли претензії до мами. Але теж були послані. Історія закінчилася тим, що через деякий час все припинилося. Нормальним був головний лікар.

Назад
Угорі