Дзвінки 3 особам від кредиторів в 2026 році

• Автор теми Автор теми Nazar1488
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 192

Nazar1488

Читач
Дописи
8
Реакції
2
Бали
3
Nazar1488 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, під скажіть які мфо зараз найбільше тероризують 3 осіб
Moneyweo
Limon
Freestyle
AlexCredit
Miloan
Pango
Tengo
Avira
Microcash
CLY
Lovilave
CreditPlus
EGroshi
Швидко Гороші
Top1
Finmarket
Treda Credit
Slon Credit

Lovilave
CreditPlus
EGroshi
Top1
Finmarket
Moneyweo
Limon
Freestyle
Slon Credit

треба також люблять не по договору людям розповісти хто ви і які у вас борги

Lovilave
CreditPlus
EGroshi
Top1
Finmarket
Moneyweo
Limon
Freestyle
Slon Credit

Ну я писав менеджерам, говоривили що здійснюють дзвінки тільки в рідких випадках якщо я довго не буду виходити на звʼязок

Lovilave
CreditPlus
EGroshi
Top1
Finmarket
Moneyweo
Limon
Freestyle
Slon Credit

І через який термін починається обзвон?

Ну я писав менеджерам, говоривили що здійснюють дзвінки тільки в рідких випадках якщо я довго не буду виходити на звʼязок
Не будьте наївними)))

І через який термін починається обзвон?
Рандом, можуть і відразу

Зачем законы о кредитовании, если они их постоянно нарушают? Кстати, интересно, в других странах так же? Ну если не брать в расчет страны СНГ. А там какие-то Австрии, Италии и так далее.

Зробив помилку, що набрався багато нових мфо щоб перекрити старі, зараз планую йти в протермінуваня проки не зʼявиться можливість оплатити можливо запропонують тіло

Зробив помилку, що набрався багато нових мфо щоб перекрити старі, зараз планую йти в протермінуваня проки не зʼявиться можливість оплатити можливо запропонують тіло
Правильно. Только так можно избавиться от долгов.

Lovilave - окружению ни звонили ниразу.
CreditPlus - звонят окружению на больших сроках просрочки (30+дней)
EGroshi - Эти самые отмороженные. Могут и на 3-5 дне позвонить
Top1 - не сталкивался
Finmarket - не сталкивался
Moneyweo - Вроде не звонят.
Limon - не сталкивался
Freestyle - не сталкивался
Slon Credit - Звонят на позних сроках + СМС

Ще питання, при дзвінках 3 особам вони розголошують суму боргу, чи яку саме інформацію вони говорять

Наскільки часті дзвінки рідним і в які сроки протермінування?
якщо будуть відповідати і розмовляти з ними то будуть задовбувати ще більше, ігнор то самий найкращий спосіб

Просто в мене почалися перші протермінуваня (завжди цього боявся, але зрозумів, що відсотками я ніколи не закрию) Родичам нормально пояснити не міг (Сказав якщо будуть дзвінки то це шахраї, на мені нічого немає) зараз загальний борг 150к і він буде збільшуватися і це лякає чи вони підуть на поспупки і як швидко і чи буде багато терору до рідних, дзвінки до мене мене не лякають , просто хочеться скоріше від цього позбутися

Просто в мене почалися перші протермінуваня (завжди цього боявся, але зрозумів, що відсотками я ніколи не закрию) Родичам нормально пояснити не міг (Сказав якщо будуть дзвінки то це шахраї, на мені нічого немає) зараз загальний борг 150к і він буде збільшуватися і це лякає чи вони підуть на поспупки і як швидко і чи буде багато терору до рідних, дзвінки до мене мене не лякають , просто хочеться скоріше від цього позбутися
треба подзвонить одним із перших, і розкаже все твоїм батькам)
і коли бралось, і які суми, і скільки до сплати
так шо не думаю шо вийде зїхати, але удачі)

Тоді постараюсь їх закрити зразу поки немає протермінуваня і великих відсотків

дзвінки 3 особам це обовʼязково батьки?

Останнє редагування:
На них можна одразу скаргу в НБУ а також на їх електронну адресу надіслати лист, що номери телефонів не надавали і згоду на використання не надавали. При цьому обовʼязково посилатися на законодавство.
Вони на це реагують. Принаймні у мене так було

На них можна одразу скаргу в НБУ а також на їх електронну адресу надіслати лист, що номери телефонів не надавали і згоду на використання не надавали. При цьому обовʼязково посилатися на законодавство.
Вони на це реагують. Принаймні у мене так було
Відповідь від нбу в середньому надходить за 3-4 тижні, за цей час вони і так уже прозвонять кого захочуть і повідомлять що треба, а далі їм і так не треба нікого турбувати

Назад
Угорі