borysp
Форумчанин
- Дописи
- 226
- Реакції
- 70
- Бали
- 1825
borysp не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Приблизно місяцьА коли передали на Прімоколект??? На якому терміні прострочки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Приблизно місяцьА коли передали на Прімоколект??? На якому терміні прострочки?
Ничего не говорит?Що з ними відбувається не розумію сьогодні почали телефонувати кредит капітал по цьому боргу це при чому що в особистому кабінеті числиться лише примаколект!
А що вас дивує? Ви трубку взяли і вам сказали, що це кредит капітал чи пробили номер?Що з ними відбувається не розумію сьогодні почали телефонувати кредит капітал по цьому боргу це при чому що в особистому кабінеті числиться лише примаколект!
Так сказали що кредит капітал, коли дзвонили з прімаколект так і казали, зараз три контори телефонуую примаколект, еапб та кредит капіталА що вас дивує? Ви трубку взяли і вам сказали, що це кредит капітал чи пробили номер?
Кредит-капітал і прімоколект це пов'язані компанії
А скільки у вас протермінування у них?Так сказали що кредит капітал, коли дзвонили з прімаколект так і казали, зараз три контори телефонуую примаколект, еапб та кредит капітал
5 місяцівА скільки у вас протермінування у них?
а не продали вас? що в кабінеті пишеться?5 місяців
Написано що залучено примаколекта не продали вас? що в кабінеті пишеться?
в усіх 3 кабінетах?Написано що залучено примаколект
В аванс та фінбар написано що залучино примаколектв усіх 3 кабінетах?
Якась у вас запутана ситуація, а кредісенду у вас немає?В аванс та фінбар написано що залучино примаколект
ні таких немаЯкась у вас запутана ситуація, а кредісенду у вас немає?
Приходит смс от аванс кредит,с номером телефона типа отдел просроченной задолженности,звоню туда,а отвечает финбар. Ничего себе,думаюТак тільки мені
а що тут дивного? це одна контораПриходит смс от аванс кредит,с номером телефона типа отдел просроченной задолженности,звоню туда,а отвечает финбар. Ничего себе,думаю![]()
У меня финбар на третий день насчитал штраф вообще. Тело 7000. Процент 2900 + 13 тыс штрафа. Платить не буду,но и страшно. Бо ещё е гроши давят,кредит плюс. Капец корочеПриблизно місяць
уточніть чи маєте ви тепер суд з цими колеторами?Маю заборгованість у Аванс кредит та у Фін бар у кожному по 3500 коли вийшов на протермінування пройшло повідомлення що залучено колекторську компанію Примоколект майже місясь протермінування почали телефонувати з ЕАПБ по цьому протемінуванні, коли телефоную Примоколект я у них запитую хто такі ЕАПБ вони про них не знають також таке питання задаю ЕАПБ хто такі Примоколект такаж відповідь це як?
Вы их довели))Уже вторую неделю просят закрыть за тело, именно просят![]()
Все так, иногда молчание убивает.Вы их довели))