Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я їм написала на електронку, запрос на реструктуризацію але вони не відповідають...Скажите, Динеро может сделать реструктуризацию и на сколько раз долг разобьет?
У них нет реструктуризации. Продают довире вродеА продати можуть? І кому?
Post automatically merged:
Я їм написала на електронку, запрос на реструктуризацію але вони не відповідають...
Мене погрожували продати третім особам але Покищо жодного смс чи дзвінка!!У них нет реструктуризации. Продают довире вроде
Пусть продают. Хуже от этого вам не будетМене погрожували продати третім особам але Покищо жодного смс чи дзвінка!!
Вони просто зовсім і не доставили,але хотілось домовитись по доброму.... а тепер незнаю що чекати від третіх осібПусть продают. Хуже от этого вам не будет
Сколько у вас просрочка?Мне робот звонил на 4-5 месяце тело оплатить.Потом продали Довире.Вони просто зовсім і не доставили,але хотілось домовитись по доброму.... а тепер незнаю що чекати від третіх осіб
В конце месяца под День Независимости предложат скорее всего акцию закрыть за телоВони просто зовсім і не доставили,але хотілось домовитись по доброму.... а тепер незнаю що чекати від третіх осіб