ДиДжи финанс подали в суд по истечении срока действия договора

• Автор теми Автор теми Pavel 85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 4K

Pavel 85

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
3
Бали
278
Pavel 85 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У Диджи финанс есть договор факторинга с датой окончания 31 декабря 2023 года , где-то с полгода вообще никто не звонил и не писал ,а сегодня звонок говорят мы на вас подаем в суд можете проверить на сайте судебных дел , говорю заеду в канцелярию там уточню в ответ нет не надо проверьте на сайте и скинули номер , зашёл проверил и в правду дело есть , на вопрос как у вас приняли заявку с истекшей датой говорят значит все нормально хотя договор к меня на руках , вопрос кто с таким сталкивался ?

У Диджи финанс есть договор факторинга с датой окончания 31 декабря 2023 года , где-то с полгода вообще никто не звонил и не писал ,а сегодня звонок говорят мы на вас подаем в суд можете проверить на сайте судебных дел , говорю заеду в канцелярию там уточню в ответ нет не надо проверьте на сайте и скинули номер , зашёл проверил и в правду дело есть , на вопрос как у вас приняли заявку с истекшей датой говорят значит все нормально хотя договор к меня на руках , вопрос кто с таким сталкивался ?
Ну якщо дійсно є справа, то вам мають надіслати документи ( копію позову з додатками ).
Берете їх і звертаєтесь до юристів наших.
В Mercato® непогана з ними практика... практично всуху їх "дрючить")

А що їм заважало подати на вас в суд?
Інша справа, виграти її.От тепер нехай доказують, які підстави є в них вимагати у вас борг і чи ви в когось щось брали.

Так само було, надіслали договір факторингу з простроченою датою, це у них походу якийсь стандартний шаблон, але це не завадило їм подати до суду, який прийняв позов, шукайте адвоката для захисту та подачі відзиву.

А як давно вони вам прислали договір?

У мене теж є договір факторинга діджинс з банком.Але там кінцевої дати немає.Є тільки дата,коли вони заключили договір.Чи Вам додатково якийсь договір присилали?

Так само було, надіслали договір факторингу з простроченою датою, це у них походу якийсь стандартний шаблон, але це не завадило їм подати до суду, який прийняв позов, шукайте адвоката для захисту та подачі відзиву.
Договір факторингу між діджинс та тими,хто викупив ? Бо в мене такої дати немає. Вже й думати щось не те починаю

Договір факторингу між діджинс та тими,хто викупив ? Бо в мене такої дати немає. Вже й думати щось не те починаю
Треба дивитись в договорі десь в прикінцевих пунктах договору, строк дії договору чи шось таке

Вкладення

• Screenshot_20240824_143553_Microsoft 365 (Office).webp
    Screenshot_20240824_143553_Microsoft 365 (Office).webp
    254.1 Кб · Перегляди: 235
В мене зверху дата 2024,знизу 2023,а там де печатка 2024.Більше дат немає
У вас це тільки перша сторінка договору, на ній не вказується строк дії договору, шукайте в прикінцевих пунктах договору зазвичай там є ця інформація, Ось як приклад

Вкладення

• Screenshot_20240824-144923.webp
    Screenshot_20240824-144923.webp
    76.7 Кб · Перегляди: 243
В мене зверху дата 2024,знизу 2023,а там де печатка 2024.Більше дат немає
Написано ще договір діє до виконання сторонами своїх зобов'язань щодо цього договору
У вас це тільки перша сторінка договору, на ній не вказується строк дії договору, шукайте в прикінцевих пунктах договору зазвичай там є ця інформація, Ось як приклад
Немає в мене такого пункту🫠

Пункт 8.2
Они мне его прислали много раз , один раз с печатью ноябрь 2023г и пару раз в Вайбер когда звонили убедить что так и должно быть, подскажите пожалуйста юриста который может ромочь

Пункт 8.2

Они мне его прислали много раз , один раз с печатью ноябрь 2023г и пару раз в Вайбер когда звонили убедить что так и должно быть, подскажите пожалуйста юриста который может ромочь
Калінін Сергій, я до нього звертався, толковий юрист, в регіональному суді програли, але апеляцію виграли та відсудили все у тих ********* у повному обсязі, щє й за адвокатські послуги також)

Пункт 8.2

А вы давно у них?

Позавчора дзвонили мені Діджи фінанс,казали що моя справа у їхньому відділі досудових вимог,запропонували реструктуризацію боргу строком на два місяці(два платежі по 6.920 грн),або на три місяці (сума платежу 3.900),сказали щоб внесла 1 платіж 27 грудня або інакше подадуть в суд і до приватного виконавця. Як гадаєте,це чергова лякалка чи все ж подадуть? Грошей їм платити,я не маю від слова взагалі(((

Позавчора дзвонили мені Діджи фінанс,казали що моя справа у їхньому відділі досудових вимог,запропонували реструктуризацію боргу строком на два місяці(два платежі по 6.920 грн),або на три місяці (сума платежу 3.900),сказали щоб внесла 1 платіж 27 грудня або інакше подадуть в суд і до приватного виконавця. Як гадаєте,це чергова лякалка чи все ж подадуть? Грошей їм платити,я не маю від слова взагалі(((
Хто ж вам скаже, що в них в голові. На кого подають , на кого ні. Лотарея

на мене подали,але нічого їм і кпійки не платіть,тому що поновите строк позовної давності,а так є шанс виграти.хоча би частково.Зайдіть в реєстр судових рішень.наберіть у шапці "діджі" аба код 42649746 і почитайте як судять в Україні ,в основному на користь цих аферюг,але якщо подадуть у суд .то ОБОВ.Язково пишіть відзив! Разом будемо боротися проти цих бандитів.яких прикривають сверху!

Здравствуйте! По этой же теме. Уже забыть забыл о МФОшках, но спустя 5 (!!!) лет объявилась Укрпозика с имэйлом, что передали Диджи Финанс.

Вопрос. Если договор (с УП) от 04.01.2020, разве они смогут подать в суд спустя 5.5 лет?

Передали Диджикам они 03.04.2025.

Назад
Угорі