Оля@
Форумчанин
- Дописи
- 48
- Реакції
- 22
- Бали
- 1765
Оля@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
13 МФО и всі Прострочені (4 міс). Нового не напишу, я як усі, все Почалося з двох ... Натрапіла на форум, Завдяк Вам вашим порадує Почаїв діяті. Режим ❄ це Перше, соц.мережі два, листи в нацком три (писала на всі, 13скарг в один конверт), зразок брала на форумі. 1. Манібум добрався до чоловіка, закрила за два тіла. 2. Дінеро і укрпозика за тіло по акції до дня захисника. 3.алекс кредіт найшли сестру не напрягали її дзвонили 2 рази з інтервалом 3 тижні,останній раз запропонували списання просили мені передати так як у мене ❄,закрила за два тіла.(відповідь нацкома -все правельно нараховано ,тому що вони надали не ті суми,а менші). 4.Містер Мані закрила за два тіла(відповіді нацкома -немає) 5. Кредит плюс закрила за тіло +50%,гарантійний лист на mail.(нацком - багато звернень і скарг на них будем розбиратися ,повідомим додатково). 5 Бистро займ закрила за два тіла,звонили родичам.6.Майкредіт сам собі зробив проплату і пропонує реструктуризацію (поки думаю). Відповіді нацкома - Качай гроші зайшли порушення чекайте рішення на сайті. Сос кредит відступив право Тов ФК Модена. Чекаю відповіді на інші.