я не знаю куди ваш виконавець буде направляти запити)) коли буде їх направляти. та чи буде направляти, взагалі))Підкажіть, будь-ласка, а до першої виплати, вона може побачити тільки через запрос до пенсійного? Чи й налоговоі ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я не знаю куди ваш виконавець буде направляти запити)) коли буде їх направляти. та чи буде направляти, взагалі))Підкажіть, будь-ласка, а до першої виплати, вона може побачити тільки через запрос до пенсійного? Чи й налоговоі ?
Й то правда) просто як я зрозуміла, то в податкову вже випливає інфо після виплат (типу налогів, місця роботи й тд)я не знаю куди ваш виконавець буде направляти запити)) коли буде їх направляти. та чи буде направляти, взагалі))
Вибачте, ще питання, а якщо ж буде все ж таки виплата без вирахувань, вона потім не може більше зняти?я думаю, там кожен другий зі схожими проблемами, то ж питань виникнути не повинно
не маєте
ні, не може.Вибачте, ще питання, а якщо ж буде все ж таки виплата без вирахувань, вона потім не може більше зняти?
Дякую, бо я планувала можливо пізніше після авансу сказати (можливо домовитися, але це малоймовірно)ні, не може.
не знайшов? його проблема
Доброго дня, якщо я не змінювала дані в пфу (мене все одно ось ось будуть оформлювати), виконавець робе запити в пфу, це ж чисто її проблеми? Адже оскільки я розумію, все головне все одно по коду?ні, не може.
не знайшов? його проблема
Не може. Але якщо після зняття 20% і 2 мінімальних ще будуть лишатися кошти, може надіслати в банк постанову і списати їх в рахунок погашення кредиту. У мене виконавець так робив.Вибачте, ще питання, а якщо ж буде все ж таки виплата без вирахувань, вона потім не може більше зняти?
все вірно, головне іпн.Доброго дня, якщо я не змінювала дані в пфу (мене все одно ось ось будуть оформлювати), виконавець робе запити в пфу, це ж чисто її проблеми? Адже оскільки я розумію, все головне все одно по коду?
В мене вже давно він на дві мінімалки) але все одно майже одразу намагаюсь зняти грошикНе може. Але якщо після зняття 20% і 2 мінімальних ще будуть лишатися кошти, може надіслати в банк постанову і списати їх в рахунок погашення кредиту. У мене виконавець так робив.
І в батька, коли у 2024 обленерго подали до суду, у них був приватний виконавець, спочатку просто був арешт всієї пенсії яка надійшла на карту, за пару днів повністю списав.
Тому не дуже раджу повідомляти виконавця вже після авансу, бо майте на увазі- банк ще має опрацювати постанову про визначення видаткового рахунку від виконавця. Тут пишуть що Ощад то довго і нудно робить, ПУМБ також не так швидко, як хотілося б.
Наскільки швидко прилетить арешт на ЗП карту - нема чітких термінів. Від виконавця ще залежить. От у Обленерго в моїй області - такий оперативний виконавець ще й пенсію на той час батько отримував через Приват. А в моєї колеги провадження за якесь правопорушення (вона не уточнює яке саме) - справа у держ.виконавчій, домовилася взагалі платити самостійно по мірі можливості.
Дякую, бо вже одразу хотіла бігти в пфу, бо вже там чомусь почали лякати ок-7 довідкоювсе вірно, головне іпн.
доброго дня