Дві мінімалки й офіціалка

• Автор теми Автор теми ОльгаАдлер
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 84

ОльгаАдлер

✩ Premium ✩
Дописи
1278
Реакції
559
Бали
5355
ОльгаАдлер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) Підкажіть, влаштовуюсь на офіційну роботу, маю виконавче й карту, розблоковану на 2 мінімалки) Як воно буде далі?) Виконавець буде забирати свій процент, а залишок зп я зможу спокійно знімати?

Всім привіт) Підкажіть, влаштовуюсь на офіційну роботу, маю виконавче й карту, розблоковану на 2 мінімалки) Як воно буде далі?) Виконавець буде забирати свій процент, а залишок зп я зможу спокійно знімати?
По ідеї так. Ви ж не відкривали нову картку, а по тій будете отримувати зп, де уже постанова на дві мінімалки

По ідеї так. Ви ж не відкривали нову картку, а по тій будете отримувати зп, де уже постанова на дві мінімалки
Та так і планує, трохи аж не по собі, більше року офіційно не працювала…

Та так і планує, трохи аж не по собі, більше року офіційно не працювала…
Ну я кажу з того, що чув по своїх знайомих. Може я не правий, але якось так знаю. Якщо неправильно кажу, то нехай хтось виправить мене

Ну я кажу з того, що чув по своїх знайомих. Може я не правий, але якось так знаю. Якщо неправильно кажу, то нехай хтось виправить мене
Та по ідеї воно так й в мене у було) дякую)

Більше 20% зарплати по одному виконавчому провадженню не зможе забрати.

Назад
Угорі