Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
в мене вони були,коли закрив рік назад самі заблокували кабінет,два тіла,якщо хочите платити збивайте до тіла,але це особисте як маєте лишні кошти то платіть
Просрочка год+3 месяца. Они не предлагали мне даже тело и при этом были пролонгации. Сколько насчитали не знаю. В личный кабинет не заходил с начала первого дня просрочки.
Просрочка год+3 месяца. Они не предлагали мне даже тело и при этом были пролонгации. Сколько насчитали не знаю. В личный кабинет не заходил с начала первого дня просрочки.
в мене вони були,коли закрив рік назад самі заблокували кабінет,два тіла,якщо хочите платити збивайте до тіла,але це особисте як маєте лишні кошти то платіть
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.