Два суда: монобанк и финтраст

• Автор теми Автор теми Anastasi_Bon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Anastasi_Bon

Читач
Дописи
5
Реакції
4
Бали
848
Anastasi_Bon не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Зайшла сьогодні в Дію, в мене відкрито дві судових справи. Одна монобанк, я так розумію, друга Фінтраст Україна. Я навіть не уявляю яке МФО, бо в мене їх штук 15.
З кінця 2021 року нічого нікому не плачу, бо просто немає грошей. Зараз закордоном, але теж сиджу тимчасово без роботи. Грошей нуль. І я би віддавала потихеньку усе, але там такі відсотки, що жах.
А тепер і суди, на які, звичайно, я не приїхала, бо я про них не знала.
В мене тепер все від страху трясеться.
Але об'єктивно, в мене немає грошей, немає нерухомості. Дзвінків вже не боюсь, бо дзвонили усім кого знайшли і не знайшли. Колажі робили, про те, що я така *****, вагітна в 27, пpocтитутка взагалі???.

Але суди це вже серйозно. А якщо буде кримінальне провадження? Коротше, що блін робити, коли грошей взагалі немає?
Дякую за допомогу!

Доброго дня!
Зайшла сьогодні в Дію, в мене відкрито дві судових справи. Одна монобанк, я так розумію, друга Фінтраст Україна. Я навіть не уявляю яке МФО, бо в мене їх штук 15.
З кінця 2021 року нічого нікому не плачу, бо просто немає грошей. Зараз закордоном, але теж сиджу тимчасово без роботи. Грошей нуль. І я би віддавала потихеньку усе, але там такі відсотки, що жах.
Але об'єктивно, в мене немає грошей, немає нерухомості. Дзвінків вже не боюсь, бо дзвонили усім кого знайшли і не знайшли. Колажі робили, про те, що я така *****, вагітна в 27, пpocтитутка взагалі???.

Але суди це вже серйозно. А якщо буде кримінальне провадження? Коротше, що блін робити, коли грошей взагалі немає?
Дякую за допомогу!
Звідки візьметься кримінал? За проституцію?
Зв'яжіться з форумними юристами,Вам все докладно пояснять

Доброго дня!

Дякую за допомогу!
Если денег и имущества нет, то чего переживать?
Если суд проиграете - просто счета заблокируют и все.

Так не завжди буде.
Я до того що реєстр борників нікуди не зникне.
А це впливає на дозвіл заїздити та виїжджати з країни?
Це тіпа вже пізно :rolleyes:
Коли вони це клепали, мені було 25, було ще не пізно?
Звідки візьметься кримінал? За проституцію?
Зв'яжіться з форумними юристами,Вам все докладно пояснять
Дякую!

А це впливає на дозвіл заїздити та виїжджати з країни?

Коли вони це клепали, мені було 25, було ще не пізно?

Дякую!
Реєстр боржників аж ніяк не впливає на виїзд и в'їзд в країну. Запам'ятайте раз и назавжди- реєстр боржників тільки впливає на ваше майно ( нерухомість, авто) , а більше ні на що не впливає. Не слухай и не читайте казки коллекторів про кримінальну відповідальність за несплату кредитів, тому що це не кримінальні відносини, і також не слухайте казки про те, що не зможете виїжджати за кордон. Це все казки, щоб змусити Вас скоріше заплатити і все.

Реєстр боржників аж ніяк не впливає на виїзд и в'їзд в країну. Запам'ятайте раз и назавжди- реєстр боржників тільки впливає на ваше майно ( нерухомість, авто) , а більше ні на що не впливає. Не слухай и не читайте казки коллекторів про кримінальну відповідальність за несплату кредитів, тому що це не кримінальні відносини, і також не слухайте казки про те, що не зможете виїжджати за кордон. Це все казки, щоб змусити Вас скоріше заплатити і все.
Дякую велике! Ви мене заспокоїли. А то я боюсь повертатись в Україну із-за того, що можуть не випустити. А мені там жити нема де, тим більш немає зараз ніякої роботи. А в мене примірник народився, хотілось би побачити)
Тобто це можна зараз просто ігнорувати?Дякую вам велике!

Тобто це можна зараз просто ігнорувати?Дякую вам велике!
Можна як і зараз так і потім. Все, що вам світить це арешт рахунків і проблеми для оформлення-переоформлення рухомого та нерухомого майна. ВСЕ

Назад
Угорі