Два договора, добрать $

• Автор теми Автор теми Юрий М.А.Д.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 3K
вас видать мало чмырили если вы опять берете, я думала форум для того чтоб распрощаться с шарашками и поддержка в борьбе с ними, а вы еще ищете где добрать, не понимаю
А может нравится человеку что на него гадости говорят☺️

Ооо я так манівео добрала. Перший раз 5 взяла, а потім можна було ще 7 добрати. Але краще вже не добирати, того гамна позбуватися треба

В мене зараз сітюйовина що треба людині віддати 8 тисяч і не має де взяти тих грошей. Їй пофігу що я без роботи бо карантин і чекати вона не хоче і частину грошей теж не хоче....і шей погрожує бандитами.....от сіла знов лізти в мфо і розумію шо все, гаплик бо і так їх дохрєна. Кинулась по знайомим попитати, всі відмовили, навіть ті хто реально має гроші....і от сижу чекаю вечора....коли ці братки приїдуть бабло вибивати.....

В мене зараз сітюйовина що треба людині віддати 8 тисяч і не має де взяти тих грошей. Їй пофігу що я без роботи бо карантин і чекати вона не хоче і частину грошей теж не хоче....і шей погрожує бандитами.....от сіла знов лізти в мфо і розумію шо все, гаплик бо і так їх дохрєна. Кинулась по знайомим попитати, всі відмовили, навіть ті хто реально має гроші....і от сижу чекаю вечора....коли ці братки приїдуть бабло вибивати.....
А я думала, що тільки я така невезуча, та ми "товарищи по несчастью"

А я думала, що тільки я така невезуча, та ми "товарищи по несчастью"
В мене таких двоє. Одна чекає і сказала що чекатиме др осені, а от інша.....ніякі вмовляння не діють на неї. Добре хоч ніяких розписок не підписувала з нею.

Назад
Угорі